Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dan-skole

Slavlje Katoličke osnovne škole u Šibeniku

Sveti Josip, nebeski zaštitnik Katoličke osnovne škole iz Šibenika, i Dan škole proslavljeni su u četvrtak 17. ožujka misom koju je u kapeli Katoličkoga školskog centra predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić. 

Dan Katoličke osnovne škole u HNK „Ivan pl. Zajc“

Riječki nadbiskup Ivan Devčić je s učenicima i djelatnicima Katoličke osnovne škole „Josip Pavlišić“ u Hrvatskom narodnom kazalištu „Ivan pl. Zajc“ u Rijeci, u ponedjeljak 13. prosinca 2021., pogledao balet Petra Iljiča Čajkovskog „Orašar“.

Proslavljen Dan škole Klasične gimnazije Ivan Pavao II. Zadar

Dan škole Klasične gimnazije Ivan Pavao II. Zadar proslavljen je na blagdan sv. Ivana Pavla II. u petak 22. listopada, a osobitost ovogodišnjeg obilježavanja bio je pohod relikvije sv. Ivana Pavla II. toj školi koja baštini tradiciju najstarije odgojno-obrazovne ustanove u Zadarskoj županiji.

Online proslava Dana Biskupijske klasične gimnazije u Dubrovniku

Biskupijska klasična gimnazija Ruđera Boškovića proslavila je u ponedjeljak, 18. svibnja Dan škole, a proslavu nije omela niti činjenica da se to nije moglo na uobičajeni način. Kao što se u školi uspješno provodi „nastava na daljinu“, na sličan način je proslavljen i Dan škole.

Dan Klasične gimnazije Ivan Pavao II. Zadar

Klasična gimnazija Ivan Pavao II. Zadar proslavila je Dan škole u utorak 22. listopada, na blagdan svoga zaštitnika i naslovnika sv. Ivana Pavla II. Tu najstariju odgojno-obrazovnu instituciju u Zadarskoj županiji koja je s pravom javnosti od 1991. g., pohađa 197 učenika.