Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dan-skole

Priredba za Dan Katoličke osnovne škole u Šibeniku

Obilježavanje i proslava 15. obljetnice djelovanja Katoličke osnovne škole u Šibeniku započelo je u školi 16. ožujka svečanom priredbom „Šuma Striborova“ u kojoj je vrlo uspješnom dramatizacijom bajka Ivane Brlić Mažuranić predstavljena na vrlo zanimljiv način.

Slavlje Katoličke osnovne škole u Šibeniku

Sveti Josip, nebeski zaštitnik Katoličke osnovne škole iz Šibenika, i Dan škole proslavljeni su u četvrtak 17. ožujka misom koju je u kapeli Katoličkoga školskog centra predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić. 

Dan Katoličke osnovne škole u HNK „Ivan pl. Zajc“

Riječki nadbiskup Ivan Devčić je s učenicima i djelatnicima Katoličke osnovne škole „Josip Pavlišić“ u Hrvatskom narodnom kazalištu „Ivan pl. Zajc“ u Rijeci, u ponedjeljak 13. prosinca 2021., pogledao balet Petra Iljiča Čajkovskog „Orašar“.

Proslavljen Dan škole Klasične gimnazije Ivan Pavao II. Zadar

Dan škole Klasične gimnazije Ivan Pavao II. Zadar proslavljen je na blagdan sv. Ivana Pavla II. u petak 22. listopada, a osobitost ovogodišnjeg obilježavanja bio je pohod relikvije sv. Ivana Pavla II. toj školi koja baštini tradiciju najstarije odgojno-obrazovne ustanove u Zadarskoj županiji.

1 2