Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dan-zivota

Splitska podružnica HKLD-a proslavila Dan života

Članovi splitske podružnice Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva (HKLD) obilježili su Dan života tradicionalnom tribinom u ponedjeljak 5. veljače u velikoj dvorani KBF-a u Splitu.

Proslavljen Međunarodni dan života u đakovačkoj katedrali

Misno slavlje na Međunarodni dan života u nedjelju, 4. veljače 2024. predvodio je u đakovačkoj katedrali umirovljeni profesor pastoralne teologije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu dr. sc. Pero Aračić, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Članovi HKLD-a proslavili Dan života u grkokatoličkoj konkatedrali

Članovi Hrvatskog katoličkog liječničkog društva (HKLD) proslavili su u nedjelju 4. veljače, kada se u bizantskom katoličkom obredu obilježava Mesopusna nedjelja - Spomen posljednjega suda, Dan života u grkokatoličkoj konkatedrali sv. Ćirila i Metoda u Zagrebu, izvijestila je Križevačka eparhija.

Papin Angelus u nedjelju 4. veljače

Papa Franjo je u nedjelju, 4. veljače 2024., s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio molitvu Anđeo Gospodnji s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje prije i nakon molitve Angelusa.

Poruka predsjednika Vijeća za obitelj BK BiH biskupa Marka Semrena za Dan života 2024.

Predsjednik Vijeća za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine mons. dr. sc. Marko Semren, pomoćni biskup banjolučki, 20. siječnja 2024. uputio je Poruku za Dan života koji se slavi u nedjelju 4. veljače 2024. Poruku biskupa Semrena pod naslovom „Zaštita života i pravo na život od začeća do biološke smrti“ prenosimo u cijelosti.

1 2 3 4