Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: daruvar

Održan Malonogometni turnir Pakračkog dekanata

Prvi Malonogometni turnir Pakračkog dekanata na kojem su sudjelovali ovogodišnji krizmanici i ministranti održan je u subotu 20. travnja 2024. u daruvarskoj Gradskoj sportskoj dvorani.

Korizmeni koncert „Muka kroz oči Majke“ u Daruvaru

U daruvarskoj župnoj crkvi Presvetog Trojstva održan je 12. ožujka korizmeni koncert „Muka kroz oči majke“ u izvedbi Nele Katalenić Klinar, sopran, Tene Maletić Vedernjak, mezzosporan i Katarine Mandić, orgulje.

Obljetnica smrti biskupa Josipa Salača u Daruvaru

U povodu obljetnice smrti zagrebačkog biskupa Josipa Salača, rodom iz Daruvara, požeški biskup Antun Škvorčević prevodio je 19. prosinca euharistijsko slavlje u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Daruvaru.

Dva koncerta Daruvaru na dar

U župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Daruvaru 10. prosinca održan je koncert ansambla Musica viva Bohemica, a 11. prosinca koncert folklornog društva iz Buchlovica i cimbalova muzika Rubaš iz Češke

Daruvar: Biskup Škvorčević krstio troje djece

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je na Prvu nedjelju došašća 27. studenoga Župu sv. Antuna Padovanskog u Daruvaru i u župnoj crkvi predvodio euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio troje djece, izvijestila je Požeška biskupija.

Slavlje 200. obljetnice Župe Presvetog Trojstva u Daruvaru

Na svetkovinu Presvetog Trojstva, 12. lipnja 2022. Župa u Daruvaru proslavila je svoga zaštitnika i spomenula se 200. obljetnice postojanja. Svečano euharistijsko slavlje u župnoj crkvi predvodio je požeški biskup Antun Škvorčević u koncelebraciji s domaćim župnikom Ivanom Popićem i svećenicima Pakračkog dekanata.

1 2