Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: devetnica

Osmi dan devetnice sv. Dujmu

Osmoga dana devetnice sv. Dujmu, u četvrtak 5. svibnja, euharistijsko slavlje u splitskoj prvostolnici predvodio je mons. Jure Vrdoljak, župnik Župe sv. Mateja ev. na Ravnim Njivama u Splitu, u zajedništvu s katedralnim župnikom don Antom Mateljanom.

Treći dan devetnice sv. Dujmu 2022.

Trećeg dana devetnice sv. Dujmu, u subotu 30. travnja, euharistijsko slavlje u splitskoj prvostolnici predvodio je kapelnik splitske prvostolnice maestro don Šime Marović uz koncelebraciju katedralnog župnika mons. Ante Mateljana.

Devetnica za blagdan blažene s. Ulrike Nisch

U Provincijalnoj kući Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu, u samostanskoj crkvi Presvetog Srca Isusova, u petak 29. travnja redovnice su počele moliti Devetnicu za blagdan blažene s. Ulrike Nisch.

U splitskoj prvostolnici počela devetnica sv. Dujmu 2022.

Splitsko-makarska nadbiskupija i grad Split započeli su u četvrtak, 28. travnja, devetnicu kojom se svečano pripremaju za proslavu svetkovine nebeskog zaštitnika sv. Dujma. Svečano euharistijsko slavlje u splitskoj prvostolnici predvodio je splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić.

E-devetnica bl. Ivanu Merzu

Župa bl. Ivana Merza iz Španskog u Zagrebu i Križarska organizaciju priređuju e-devetnicu bl. Ivanu Merzu uoči njegova blagdana. Svakog dana od 1. do 10. svibnja putem WhatsApp aplikacije na pametnom telefonu svi prijavljeni će se upoznavati s ljubavi bl. Ivana Merza prema Djevici Mariji i primat će njegove molitvene poticaje.

Zaključena devetnica za Stepinčevo u Krašiću

Koncelebrirano misno slavlje završetka devetnice za Stepinčevo u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Krašiću predvodio je u srijedu 9. veljače dekan Svetonedeljskoga dekanata i župnik Župe Bl. Alojzija Stepinca u Bestovju-Novakima-Rakitju preč. Božidar Cindori.

Peti dan devetnice u Krašiću

Župnik Župe sv. Jurja mučenika u Gornjoj Stubici i dekan Stubičkog dekanata vlč. Nikola Jurković predvodio je misu u subotu 5. veljače, petog dana devetnice uoči Stepinčeva u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Krašiću, a propovijedao je domaći župnik vlč. Ivan Vučak.

Devetnica uoči Stepinčeva u Krašiću

Župnik zagrebačke Župe Svete obitelji Danijel Dukić predvodio je u petak 4. veljače četvrti dan devetnice uoči Stepinčeva u župnoj crkvi Presvetoga Trojstva u Krašiću, osvrnuvši se na duhovni rat između oholosti i poniznosti.

1 2 3 8