Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: devetnica

Osmi dan devetnice uoči blagdana blažene Marije Propetoga

Osmi dan devetnice za blagdan bl. Marije Propetog Isusa Petković u Blatu u srijedu 7. srpnja bio je Dan molitve za očeve i majke, posebice za žene i njihovu nerođenu djecu, a euharistijsko slavlje slavljeno je i u Domu za starije i teško bolesne odrasle osobe »Majka Marija Petković«.

Sedmi dan devetnice uoči blagdana blažene Marije Propetoga

Sedmoga dana devetnice uoči blagdana bl. Marije Propetoga, u utorak 6. srpnja, molilo se za djecu i mlade, a ispred župne crkve u Blatu na Korčuli misu je predslavio župnik Župe Presvetoga Srca Isusova u Potocima (BiH) don Josip Galić.

Drugi dan devetnice uoči blagdana blažene Marije Propetoga

Drugoga dana devetnice uoči blagdana bl. Marije Propetoga, u četvrtak 1. srpnja, molilo se za domovinu, mir i slogu, a misu ispred župne crkve u Blatu na Korčuli predslavio je župnik Župe Presvetoga Srca Isusova u Potocima (BiH) don Josip Galić.

Devetnica i proslava Duhova u Valpovu

Svečanim euharistijskim slavljima u Župi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu proslavljena je u nedjelju 23. svibnja svetkovina Duhova.

Šesti dan devetnice u čast sv. Prošpera u Hvaru

U Hvaru je u četvrtak 6. svibnja, uz svibanjsku pobožnost, slavljen šesti dan devetnice u čast sv. Prošpera, suzaštitnika Hvarske biskupije, Župe sv. Stjepana I., pape i mučenika, i grada Hvara.

1 2 3 7