Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: devetnica

Devetnica uoči Susreta hrvatske katoličke mladeži u Bjelovaru

Povjerenstvo za pastoral mladih Bjelovarsko-križevačke biskupije pripremio je devetnicu uoči Susreta hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u subotu 17. rujna u Bjelovaru. Tekst devetnice, koja započinje u četvrtak 8. rujna, prenosimo u cijelosti.

Osmi dan devetnice bl. Mariji Propetoga u Blatu

Kao dio priprave na blagdan bl. Marije Propetoga u Blatu u četvrtak 7. srpnja slavljena je misa u blatskom Domu za starije i teško bolesne osobe, koji nosi blaženičino ime, a predvodio ju je domaći župnik don Željko Kovačević i pjesmom popratila s. M. Juliana Beretić.

Šesti dan devetnice bl. Mariji Propetoga Petković

Šestoga dana devetnice bl. Mariji Propetog Petković u Blatu 5. srpnja žalosna otajstva krunice, uz misli bl. Marije Propetoga, predmolili su vjeroučitelji i školska djeca. Euharistijsko slavlje predvodio je vlč. Robert Jugović, župnik Župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Županji.

Četvrti dan devetnice blaženoj Mariji Propetoga

Euharistijsko slavlje četvrtoga dana devetnice blaženoj Mariji Propetoga bilo je u svetištu u Blatu. Misu je predvodio župnik Župe sv. Ivana Krstitelja u Županji Robert Jugović. Molitvena je nakana bila za bolesne pa su bolesnici mogli primiti sakrament bolesničkoga pomazanja. Liturgijsko je pjevanje predvodio zbor župe Svih svetih u Blatu.

Peti dan devetnice blaženoj Mariji Propetoga u Blatu

Petoga su dana devetnice blaženoj Mariji Propetoga Petković u Blatu u ponedjeljak, 4. srpnja radosna otajstva krunice predmolili su ovogodišnji prvopričesnici, a euharistijsko je slavlje u samostanskom dvorištu uz svetište predslavio don Josip Mudri, župnik župe sv. Mihovila u Vignju.

1 2 3 9