Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: devetnica

Sisak: Dodijeljena odlikovanja sv. Kvirina

Devetnica uoči svetkovine sv. Kvirina, zaštitnika Sisačke biskupije i sisačke Župe sv. Kvirina počela je u četvrtak 25. svibnja 2023. svečanom misom koju je u bazilici sv. Kvirina predslavio sisački biskup Vlado Košić, koji je tom prigodom uručio odlikovanja sv. Kvirina.

Drugi dan devetnice sv. Dujmu u splitskoj katedrali

Euharistijsko slavlje u splitskoj katedrali drugoga dana devetnice kojom se Splitsko-makarska nadbiskupija, grad Split i Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije svečano pripremaju za proslavu svetkovine svoga nebeskog zaštitnika sv. Dujma, u subotu 29. travnja predvodio je katedralni župnik u Makarskoj mons. Pavao Banić.

Počela devetnica sv. Dujmu u splitskoj katedrali

Splitsko-makarska nadbiskupija, grad Split i Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije, u petak 28. travnja 2023., misom koju je predslavio umirovljeni splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić, započeli su devetnicu kojom se svečano pripremaju za proslavu svetkovine svoga nebeskog zaštitnika sv. Dujma.

Nastavljena devetnica Djetetu Isusu u Slavonskom Brodu

Devetnica Djetetu Isusu, koju su 25. ožujka – na svetkovinu Navještenja Gospodinova započele sestre Služavke Maloga Isusa, a kojom nastavljaju molitvu za proglašenje blaženim i svetim svoga utemeljitelja sluge Božjega Josipa Stadlera, prvog vrhbosanskog nadbiskupa u godini jubileja njegove 180. obljetnice rođenja i krštenja, nastavljena je u utorak, 25. travnja u Slavonskom Brodu.

Krašić: Osmi dan devetnice ususret Stepinčevu

Osmoga dana duhovne priprave za proslavu Stepinčeva u blaženikovoj rodnoj župi u Krašiću u srijedu 8. veljače misno slavlje u župnoj crkvi Presvetog Trojstva prevodio je p. Stjepan Fridl, DI, glavni urednik Radio Marije.

Krašić: Peti dan devetnice ususret Stepinčevu

Petoga dana duhovne priprave za proslavu Stepinčeva u blaženikovoj rodnoj župi u Krašiću u nedjelju 5. veljače misno slavlje u župnoj crkvi Presvetog Trojstva predvodio je župnik u Vukovini preč. Đuro Sabolek.

1 2 3 11