Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: djeca

Sv. Nikola darivao djecu u Otočkom dekanatu

Na blagdan sv. Nikole, 6. prosinca, župa Presvetog Trojstva u Otočcu, u sklopu programa gradske Turističke zajednice „Advent u Otočcu“, u Gradskom parku je upriličila doček djeci toga najdražega sveca i podjelu darova.

Nikolinje u Caritasovom Centru za dijete u Osijeku

Spomendan sv. Nikole obilježen je u srijedu 6. prosinca 2023., u Caritasovom Centru za dijete u Osijeku, s korisnicima Centra i korisnicima izbjeglih iz Ukrajine koji trenutno borave na području Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Održan webinar "Djeca koja tuguju"

U organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju Sveti Ivan Pavao II. i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata održan je putem Zoom platforme drugi webinar novog ciklusa on-line predavanja pod nazivom „Obiteljske večeri“, objavio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Papin Angelus u nedjelju 5. studenoga

Papa Franjo je u nedjelju, 5. studenoga s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio molitvu Anđeo Gospodnji s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje prije i nakon molitve Angelusa.

1 2 3 23