Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: djelatnici

Papa Franjo u Veroni se susreo sa zatvorenicima

U okviru apostolskoga pohoda Veroni u subotu 18. svibnja, papa Franjo je posjetio zatvor u Veroni. Zatvorenike je pozvao da "razgovaraju s Bogom o svojoj boli i pomažu jedni drugima u nošenju te boli", izvještava Vatican News.

Održana preduskrsna duhovna obnova za djelatnike Varaždinske biskupije

Djelatnici Varaždinske biskupije okupili su se u utorak 26. ožujka 2024. u Pastoralnom centru Varaždinske biskupije u Varaždinu na preduskrsnoj duhovnoj obnovi koju je, s temom „Među rane svoje sakrij me“, održao povjerenik za osobe s invaliditetom i njihove obitelji Varaždinske biskupije i župnik varaždinske Župe sv. Josipa vlč. Leonardo Šardi, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Održan blagoslov djelatnika i prostora HBK

Generalni tajnik Hrvatske biskupske konferencije i v. d. ravnatelja Hrvatske katoličke mreže vlč. Krunoslav Novak blagoslovio je u srijedu 10. siječnja 2024. djelatnike i radne prostore u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije.

Održano božićno čestitanje djelatnika katoličkih škola Požeške biskupije

Djelatnici pet katoličkih škola Požeške biskupije – iz Katoličke osnovne škole i Katoličke gimnazije u Požegi, iz Katoličke osnovne škole i Katoličke klasične gimnazije u Virovitici i Katoličke osnovne škole u Novskoj – predvođeni svojim ravnateljima okupili su se u subotu, 23. prosinca 2023. u Odgojno-obrazovnom centru u Požegi u povodu čestitanja Božića požeškom biskupu Antunu Škvorčeviću, izvijestila je Požeška biskupija.

1 2 3 4