Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: djelatnici

Djelatnici Dubrovačke biskupije na misi i kolegiju s novim biskupom

Djelatnici ureda, ustanova i predsjednici vijeća Dubrovačke biskupije okupili su se u petak, 25. veljače u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku na misnom slavlju koje je predvodio novi dubrovački biskup Roko Glasnović te su zatim imali zajednički doručak i kolegij u bivšem samostanu sv. Klare.

Pjevači Betlehemske zvijezde posjetili HBK i Nadbiskupski duhovni stol

Uoči svetkovine Bogojavljenja, u srijedu 5. siječnja djelatnike i suradnike Hrvatske biskupske konferencije (HBK) i Nadbiskupskoga duhovnog stola u Zagrebu posjetili su mali misionari – skupina pjevača Betlehemske zvijezde iz Župe sv. Antuna Padovanskog sa zagrebačkog Svetog Duha pod vodstvom s. Ivanke Darojković.

Izlet na Pelješac djelatnika Dubrovačke biskupije

Djelatnici Dubrovačke biskupije i njezinih ustanova kao i članovi biskupijskih vijeća s obiteljima sudjelovali su u petak 14. lipnja na godišnjem biskupijskom izletu, a ove godine obišli su dio poluotoka Pelješca kojeg mještani nazivaju Župa pelješka. Izlet, na kojem su sudjelovali i dubrovački biskup Mate Uzinić i generalni vikar don Hrvoje Katušić, bio je prigoda za neformalno druženje izvan radnog ambijenta i svojevrstan teambuilding.