Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dokumentarni-film

Dokumentarni film „Ploča, kreda, Krist“

Dokumentarni film „Ploča, kreda, Krist“, koji je nastao u produkciji Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije te u suradnji s Katoličkim bogoslovnim fakultetom Sveučilišta u Splitu, dostupan je na YouTube stranici portala „Mreže Riječi“.

U Zagrebu održana pretpremijera dokumentarnog filma „Nulta stopa gladi“

U zagrebačkom kinu „Kinoteka“ u četvrtak 30. studenog održana je pretpremijera dokumentarnog filma „Nulta stopa gladi“. Pretpremijeru su organizirali Marijini obroci. „Nulta stopa gladi” prva je epizoda u nizu od šest dokumentaraca koja se bavi problemom gladi u svijetu, s posebnim naglaskom na gladnu djecu.

Premijera dokumentarnog filma „Naš sveti Jeronim“ na HTV1

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u subotu 30. rujna na svom Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 15:35 sati premijerno prikazuje dokumentarni film „Naš sveti Jeronim“ autorice i scenaristice Antonie Hrvatin Roth koji je pripreman u povodu jubileja 1600 godina smrti sv. Jeronima, izvijestila je Hrvatska radiotelevizija.

Misa i film uz 20. obljetnicu pohoda pape Ivana Pavla II. Dubrovniku

Povodom 20. obljetnice pastirskog pohoda pape Ivana Pavla II. Dubrovniku i proglašenja blaženom Marije Propetog Isusa Petković, koji se dogodio 6. lipnja 2003. godine, u sklopu Papina pohoda Hrvatskoj, u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku u ponedjeljak 5. lipnja dubrovački biskup Roko Glasnović predvodio je euharistijsko slavlje.

1 2 3 5