Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dom-za-starije-i-nemocne-osobe

Spomen 27. obljetnice Požeške biskupije u umirovljeničkom domu

Na blagdan sv. Ćirila i Metoda, zaštitnika Europe i Đakovačko-osječke crkvene pokrajine, u petak 5. srpnja požeški biskup emeritus Antun Škvorčević pohodio je Dom za starije i nemoćne osobe  u Velikoj te je predvodio zahvalno euharistijsko slavlje.

Nadbiskup Uzinić pohodio Dom za starije i nemoćne na Kantridi

Uoči nedjeljne proslave Trećeg svjetskog dana djedova, baka i starijih osoba, 22. srpnja, riječki nadbiskup Mate Uzinić pohodio je Dom za starije i nemoćne osobe na Kantridi gdje je predvodio svečano euharistijsko slavlje u zajedništvu sa župnikom Župe sv. Antuna Padovanskog Vjekoslavom Kovačem i duhovnikom Doma Pavom Đikom.

Biskup Rogić pohodio Dom za starije osobe

Šibenski biskup Tomislav Rogić je prigodom svetkovine Božića u ponedjeljak 30. prosinca pohodio «Dom za starije i nemoćne osobe - Cvjetni dom» u Šibeniku.

Posjet nadbiskupa Hranića Domu za starije i nemoćne osobe u Đakovu

U ponedjeljak 15. travnja đakovačko–osječki nadbiskup Đuro Hranić, pohodio je povodom svetkovine Uskrsa dom za starije i nemoćne osobe u Đakovu. U pohodu su po običaju sudjelovali bogoslovi Bogoslovnog sjemeništa, na čelu s rektorom Stjepanom Radićem i vicerektorom Krešimirom Čuturom.

Biskup Mrzljak posjetio Dom za starije i nemoćne osobe u Ivancu

U povodu proslave svetkovine Božića i Nove godine u petak 4. siječnja varaždinski biskup Josip Mrzljak tradicionalno je pohodio Dom za starije i nemoćne osobe "Sveti Ivan Krstitelj" u Ivancu, koji djeluje pod okriljem Caritasa Varaždinske biskupije.