Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-damir-stojic

VIDEO Jedanaesta istovremena krunica "Hrvata svega svijeta"

Molitvena online inicijativa krunica "Hrvata svega svijeta" u subotu 13. lipnja imala je svoje jedanaesto izdanje. Predmoliteli su, uz glavnog organizatora oca Ivana Ike Mandurića, bili vlč. Marko Štefanec iz Hamiltona, Srećko Telar iz Mississauge, Ina Vukić iz Sydneyja, obitelj Frković iz Buenos Airesa.

VIDEO Sedma krunica "Hrvata svega svijeta"

Sedma po redu krunica "Hrvata svega svijeta" molila se u subotu 16. svibnja. Ovu molitvenu inicijativu pokrenuo je otac Ivan Ike Mandurić koji je pozvao sve Hrvate svijeta da se pridruže istodobnoj molitvi krunice za hrvatski narod u ovom teškom vremenu razornog potresa u Zagrebu i pandemije koronavirusa. Pogledajte video u prilogu.

Duhovna obnova u Dragama

Devetodnevna duhovna priprava za proslavu 40. obljetnice utemeljenja župe sv. Ante Padovanskog u Dragama završena je u srijedu 12. lipnja pohodom don Damira Stojića toj župi. Nakon mise koju je predvodio u župnoj crkvi Sv. Ante, don Damir je vjernicima održao nagovor s važnim duhovnim poticajima, a susret je završen molitvom u euharistijskom klanjanju pred Presvetim.

Korizmena duhovna obnova Hvarskog dekanata

Korizmenu duhovnu obnovu Hvarskoga dekanata u Starom Gradu na otoku Hvaru u četvrtak 14. ožujka 2019. u dominikanskoj crkvi sv. Petra Mučenika predvodio je studentski kapelan Grada Zagreba salezijanac don Damir Stojić s bendom „Božja pobjeda“. To je naziv i njegove dvanaestgodišnje karizmatske molitvene zajednice u Zagrebu, čija je posebna karizma ponajprije rad s mladima.