Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-edvard-punda

Održan prvi tečaj trajne formacije Federacije sestara klarisa

Federacija sestara klarisa „Bezgrešno Začeće“ u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini organizirala je tečaj trajne formacije doživotno zavjetovanih sestara klarisa iz samostana u Splitu, Zagrebu, Požegi i Brestovskom, koji je od 18. do 23. rujna održan na Košljunu.

Posjet studenata KBF-a u Splitu Šibenskoj biskupiji

Studenti treće godine filozofsko-teološkog studija Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, u sklopu kolegija Crkva Kristova, predvođeni izv. prof. dr. sc. don Edvardom Pundom posjetili su 25. svibnja Šibensku biskupiju.

Proslava blagdana Gospe Ranjene u konkatedrali svetog Petra u Splitu

U konkatedrali sv. Petra apostola u Splitu proslavljen je blagdan suzaštitnice župe Gospe Ranjene 22. siječnja. Svetkovini je prethodila trodnevnica u kojoj se svaki dan najprije molila krunica i molitve Gospi uz pjevanje himna Gospi ranjenoj, a poslije slavila misa, nakon koje je svaki dan bio poseban program.

Nuncij Lingua stavio palij na ramena nadbiskupa Kutleše

Apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj nadbiskup Giorgio Lingua stavio je metropolitski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše na početku misnoga slavlja u subotu 9. srpnja, na spomendan blažene Marije Propetoga Petković, u crkvi Svete obitelji u Solinu.

Govor don Edvarda Punde uime svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije

Govor don Edvarda Punde uime svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije na kraju misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu, na kojem je apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše, prenosimo u cijelosti.