Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-marko-medo

Hodočasnici na putu za Lurd slavili misu u avinjonskoj katedrali

Na putu za Lurd, gdje će sudjelovati na 63. međunarodnom vojnom hodočašću, hodočasnici iz BiH i Hrvatske u Avignonu su 10. svibnja slavili misu koju je predvodio nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić, izvijestio je portal Nedjelja.

Posljednji ispraćaj poručnika Marijana Puljiza

Pripadnik Hrvatske vojske i dugogodišnji pomoćnik vojnog kapelana na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ u Zagrebu poručnik Marijan Puljiz preminuo je u nedjelju 29. siječnja u Zagrebu u 61. godini života nakon teške bolesti. Posljednji ispraćaj pokojnika održao se u četvrtak 2. veljače na mjesnom groblju u Runoviću kod Imotskog.

Božićno čestitanje u Vojnom ordinarijatu

Tradicionalno božićno čestitanje u Vojnom ordinarijatu u Zagrebu održano je u petak 16. prosinca, objavljeno je na službenim stranicama Vojno-redarstvene biskupije.

Proslavljen Dan vojne kapelanije sv. Andrije Apostola u Našicama

Dan vojne kapelanije sv. Andrije Apostola, zaštitnika 1. oklopne-mehanizirane bojne „Sokolovi“ gardijske oklopno-mehanizirane brigade u Našicama, proslavljen je u srijedu 30. studenoga misom koju je predvodio generalni vikar Vojnog ordinarijata u Republici Hrvatskoj don Marko Medo, izvijestio je Vojni ordinarijat u Republici Hrvatskoj.

Proljetni susret djelatnika Vojnog ordinarijata u Splitu

Vojni ordinarijat u Republici Hrvatskoj organizirao je proljetni susret za djelatnike Vojnog ordinarijata, Samostalnog odjela za potporu Vojnom ordinarijatu (MORH), Samostalne službe za suradnju s Vojnim ordinarijatom (MUP) i pomoćnika vojnih i policijskih kapelana koji je održan od 31. svibnja do 3. lipnja u Duhovnom centru „Oaza sv. Marije Krucifikse“ na Kamenu u Splitu.

1 2