Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-zeljko-majic

Srebrni jubilej Caritasova centra Nazaret u Mostaru

Caritas Mostar proslavio je 25. obljetnicu djelovanja centra Nazaret i Dan osoba s invaliditetom misom zahvalnicom koju je u četvrtak 1. prosinca u prostorijama Doma za stare i iznemogle „Sveta obitelj“ u Mostaru predvodio mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić.

Udruga Prsten u suradnji s Caritasom pomaže najpotrebnije

Na samom početku došašća članice Udruge Prsten-Ogranak Kluba žena iz HNŽ izrazile su želju i namjeru da sudjeluju u tradicionalnoj Caritasovoj adventskoj akciji „Paket ljubavi“ i na taj način pomognu potrebne kojima je akcija i namijenjena.

Pokopana tijela dvoje od osmero mladih stradalih kod Posušja

Mještani, rodbina i prijatelja ispratili su u nedjelju 3. siječnja u Posušju na groblju Martića križ na posljednji počinak dvoje mladih ljudi, Mirelu Rezo i Stjepana Jukića Cvitanovića, a tijela šestero njihovih kolega koji su također preminuli od gušenja plinom bit će pokopana u ponedjeljak 4. siječnja u mjestu Rakitno, javlja Hina i internetski portal poskok.info.

Pozdravni govor generalnog vikara don Željka Majića

Prilikom preuzimanja službe mostarsko-duvanjskog biskupa i trajnog upravitelja trebinjsko-mrkanskog mons. Petra Palića, na blagdan Uzvišenja Svetoga Križa, u ponedjeljak 14. rujna, generalni vikar Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije don Željko Majić uputio je pozdravni govor. Govor generalnog vikara Majića prenosimo u cijelosti.

1 2