Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: donacija

Pomoć HKZ Karlsruhe Caritasovu Domu u Vugrovcu

Ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije s. Jelena Lončar susrela se u srijedu, 29. srpnja s voditeljem Hrvatske katoličke zajednice Karlsruhe don Ivom Nedićem i pastoralnom suradnicom Đurđicom Trputec u Caritasovom domu za djecu bez roditeljske skrbi u Vugrovcu. Tom prigodom don Ivo je ravnateljici Caritasa Zagrebačke nadbiskupije uručio donaciju u iznosu od 8.500,00 eura, prikupljenu u HKZ Karlsruhe za obnovu u potresu stradalog doma u Vugrovcu.

Vrijedna pomoć starijim osobama

Dobročinitelj Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, koji želi ostati anoniman, donirao je sredstva za higijenske i prehrambene proizvode u vrijednosti od 9.000 kuna namijenjene starijim i bolesnim osobama koje žive na periferiji. Caritas je tako pripremio 30 paketa pomoći koji su podijeljeni uz pomoć Caritasovih volontera i suradnika u župnim Caritasima.

Hrvatski biskupi posredstvom Hrvatskog Caritasa doniraju milijun kuna

Hrvatska biskupska konferencija (HBK) posredstvom Hrvatskog Caritasa (HC) daruje milijun kuna vrijednu opremu KBC-u Sestre milosrdnice iz Zagreba, KBC-u Rijeka, KBC-u Osijek i KBC-u Split. Namjenska donacija Hrvatske biskupske konferencije u vrijednosti milijun kuna, usmjerena na unaprjeđenje rada četiriju kliničkih bolničkih centara, realizira se ovih dana posredstvom Hrvatskog Caritasa.

1 2 3