Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: donacija

Hrvatski biskupi posredstvom Hrvatskog Caritasa doniraju milijun kuna

Hrvatska biskupska konferencija (HBK) posredstvom Hrvatskog Caritasa (HC) daruje milijun kuna vrijednu opremu KBC-u Sestre milosrdnice iz Zagreba, KBC-u Rijeka, KBC-u Osijek i KBC-u Split. Namjenska donacija Hrvatske biskupske konferencije u vrijednosti milijun kuna, usmjerena na unaprjeđenje rada četiriju kliničkih bolničkih centara, realizira se ovih dana posredstvom Hrvatskog Caritasa.

COVID-19: U Hrvatsku dopremljeno još 86 tona medicinske opreme iz Kine

U Međunarodnu zračnu luku Zagreb – Franjo Tuđman u nedjelju 10. svibnja sletio je sedmi po redu zrakoplov SF Airlines na izravnom letu iz Šangaja za Zagreb. Njime je dopremljeno oko 86 tona zaštitne opreme koja je potrebna hrvatskom zdravstvenom sustavu i ostalim službama tijekom epidemije koronavirusa, piše u priopćenju Službe za odnose s javnišću Vlade Republike Hrvatske.

Hrvatska nabavila 60 tona medicinske opreme iz Kine

U Zagreb je u nedjelju 12. travnja izravnom letom iz Šangaja stigao zrakoplov s oko 60 tona zaštitne opreme koja je potrebna hrvatskom zdravstvenom sustavu i drugim službama koje sudjeluju u naporima na suzbijanju epidemije koronavirusa, priopćila je Služba za odnose s javnošću Vlade RH.

„Poduzetni“ prikupili 10.000 kuna za Kuću sv. Franje

Caritas Zagrebačke nadbiskupije primio je donaciju od 10.000 kuna za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Kući sv. Franje u Vugrovcu, koja je prikupljena u okviru prošlogodišnje akcije „Poduzetni za Božić“.

Slavonski Brod: Vrijedna donacija za "Marijine obroke"

Zahvaljujući dobroti i kršćanskoj solidarnosti zauzete župljanke župe Duha Svetoga u Slavonskom Brodu, nedavno preminule Dubravke Stanić 254 djece u afričkoj državi Liberiji u školskoj kuhinji imat će kroz cijelu sljedeću godinu jedan topli obrok.

1 2