Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: donacija

Hrvatski Caritas dostavio donaciju 78 električnih bolesničkih kreveta diljem Hrvatske

U organizaciji Hrvatskoga Caritasa u Hrvatsku je od ponedjeljka 7. do srijede 9. studenoga iz Dortmunda stiglo 78 električnih bolesničkih kreveta kao donacija namijenjena osobama koje se oporavljaju od teških bolesti ili operativnih zahvata, čekaju odlazak na bolničko liječenje ili terapiju, kao i korisnicima kućne palijativne skrbi za koje se brinu članovi njihovih obitelji.

Dubrovačkoj biskupiji darovana slika biskupa Gjivoje

Dr. sc. Silva Gjivoje darovala je Dubrovačkoj biskupiji sliku splitskog i makarskog biskupa (1911. – 1917.), dr. sc. Antuna Gjivoja pradunda njezinog nedavno preminulog supruga Davora Gjiva Gjivoja, izvijestila je 20. rujna Dubrovačka biskupija.

Hrvatski Caritas donirao kontejner Samostanu sv. Vinka u Zagrebu koji skrbi za siromahe

Hrvatski Caritas donirao je kontejner Samostanu sv. Vinka u Zagrebu kako bi sestre milosrdnice i dalje mogle neometano nastaviti sa svojim karitativnim radom. Povodom primopredaje kontejnera, sestre je u petak 26. kolovoza 2022. tijekom popodneva posjetio predsjednik Hrvatskog Caritasa, biskup Bože Radoš te ravnatelj Hrvatskog Caritasa, fra Tomislav Glavnik.

Misionarka s. Vedrana Ljubić posjetila Sisak

Misionarka s. Vedrana Ljubić, članica Družbe kćeri Božje ljubavi, posjetila je u petak 19. kolovoza sestre zajednice kojoj pripada, a koje djeluju u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku.

Dar vjernika Vrhbosanske nadbiskupije župi Gušće

Vrhbosanski nadbiskup i apostolski administrator Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić posjetio je u nedjelju 24. srpnja župu Gušće povodom donacije drvene građe tvrtki s područja nadbiskupije za sanaciju krovišta u potresu stradale župne crkve Sv. Nikole.

1 2 3 11