Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: donacija

Dar Veleposlanstva Suverenoga malteškog reda u RH Hrvatskom Caritasu

Hrvatski Caritas preuzeo je donaciju 55 rabljenih bolničkih kreveta i krevetnih ormarića iz Traunsteina u Njemačkoj, koju mu je za potrebe korisnika Caritasove mreže i zdravstvenih ustanova uputilo Veleposlanstvo Suverenoga malteškoga reda u Republici Hrvatskoj zalaganjem njegova izvanrednoga i opunomoćenog veleposlanika Michaela Dzebe.

Donacija Caritasu Zagrebačke nadbiskupije

Humanitarna udruga Humanity First Hrvatska, koja djeluje pod sloganom „Humanost prije svega“, ove je godine u povodu Kurban bajrama podijelila 1.170 kilograma junećeg mesa, a kurbane su, kao i prethodnih godina, uručili Caritasu Zagrebačke nadbiskupije, pučkim kuhinjama, potrebitima i humanitarnim organizacijama, izvijestili su 21. srpnja iz zagrebačkog Caritasa.

Donacija Suverenoga malteškog reda Hrvatskom Caritasu

U sklopu suradnje Suverenoga malteškog reda i Hrvatskoga Caritasa zalaganjem izvanrednoga i opunomoćenog veleposlanika Michaela Dzebe početkom srpnja u Hrvatsku je stigla donacija 29.440 kućnih antigenskih testova, 20.000 jednokratnih medicinskih zaštitnih maski te nekoliko korištenih električnih bolničkih kreveta s ormarićima i drugog namještaja, priopćeno je iz Hrvatskoga Caritasa.

Župni Caritas u Ivankovu dobio vrijednu donaciju bolničke opreme

Caritas Župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja u Ivankovu sa sjedištem u Vinkovcima, koji provodi projekt „Kućni hospicij“, posljednjih dana mjeseca svibnja posredstvom Hrvatskog Caritasa dobio je vrijednu donaciju električnih bolničkih kreveta i namještaja.

1 2 3 7