Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: donacija

Franjevci iz Splita donirali sredstva za stambenu jedinicu na Banovini

Franjevci iz splitskog samostana o. fra Ante Antića s Trstenika donirali su 65 tisuća kuna za nabavku stambene jedinice, koja će potpuno opremljena biti isporučena posredstvom Hrvatskog Caritasa jednoj od obitelji koje su pogođene potresom u Banovini, izvijestili su iz Franjevačkog samostana u Splita u petak 22. siječnja.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u posjetu Stožeru civilne zaštite u Petrinji

Donacija koju su stanovnici livanjskoga kraja u BiH prikupili za stradalo stanovništvo Banovine prispjela je u četvrtak, 21. siječnja godine na lokaciju baze operacije Civilne zaštite Pigik na području Petrinje. U toj je prigodi Stožer civilne zaštite u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji posjetio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Livnjak Zlatko Dalić, izvijestio je portal potresinfo.gov.hr Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Donacija ortopedskih pomagala Caritasu Mostar

Ortopedsko-sanitetska kuća Cherka company je u povodu 20 godina djelovanja darovala Caritasu Mostar vrijednu donaciju ortopedskih pomagala i medicinskih sredstava, izvijestio je Caritas BiH.

Srijemski Caritas donirao sredstva covid bolnici

Direktor Caritasa Srijemske biskupije preč. Jozo Duspara uručio je u četvrtak 17. prosinca donaciju u sredstvima za dezinfekciju Klinici za rehabilitaciju Dr. Miroslav Zotović u Beogradu.

Donacija za Socijalnu samoposlugu u Zagrebu

Humanitarna udruga Humanity First Hrvatska uručila je 16. prosinca donaciju vrijednu 16.000 kuna Caritasu Zagrebačke nadbiskupije za njegovu Socijalnu samoposlugu iz koje će tijekom adventa za potrebite u Gradu Zagrebu biti podijeljeno 1.200 božićnih paketa pomoći, za obitelji i samce.

1 2 3 5