Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dosasce

Došašće u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Kloštar-Ivaniću

Franjevci u Kloštar-Ivaniću tijekom četiri adventske nedjelje uz pomoć župnih suradnika i supokroviteljstva Općine organizirali su u dvorištu župne crkve projekt pod nazivom „Advent u Kloštru“ s ciljem dodatnog povezivanja vjerničke zajednice u iščekivanju svetkovine Božića.

Obred paljenja četvrte adventske svijeće

Uoči četvte nedjelje došašća na mrežnoj stranici Zagrebačke nadbiskupije u rubrici Liturgijski pastoral objavljen je Obred paljenja četvrte adventske svijeće koji je pripremio vlč. Tomislav Hačko.

Biograd: Treći adventski susret u zajednici Cenacolo

Moralni teolog dr. sc. don Damir Šehić održao je treći adventski duhovni susret u zajednici Cenacolo u Biogradu na Moru u ponedjeljak 12. prosinca o temi „Pouzdanje kao ključ izgradnje kreposti“.

Imotski: Klapski koncert "Radujte se narodi"

Franjevački samostan Imotski i Kulturna udruga ,,Pismo moja'' Imotski sinoć su svim vjernicima, ljubiteljima klapske pjesme i tradicijskih hrvatskih adventskih i božićnih napjeva, priredili koncert u kojem je sudjelovalo pet klapa iz Dalmacije i susjedne Hercegovine.

Obred paljenja treće adventske svijeće

Uoči treće nedjelje došašća na mrežnoj stranici Zagrebačke nadbiskupije u rubrici Liturgijski pastoral objavljen je Obred paljenja treće adventske svijeće koji je pripremio vlč. Tomislav Hačko.

Biblijski duhovni susret u došašću

Prvi biblijski duhovni susret „Proročke slike u vremenu došašća“ održan je u četvrtak 1. prosinca u Župi Svih svetih u Đakovu. Voditelj susreta bio je vlč. dr. sc. Ivan Benaković, bibličar i profesor na KBF-u Đakovu.

1 2 3 10