Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dozivotni-zavjeti

S. Matea Elizabeta od Kraljice Mira položila doživotne zavjete

Dan Družbe Karmelićanki Božanskog Srca Isusova i doživotno zavjetovanje karmelićanke Božanskog Srca Isusova s. Matee Elizabete od Kraljice Mira, proslavljeni su u utorak, 2. srpnja 2024. u provincijalnoj kući Hrvatske provincije Karmelićanki Božanskog Srca Isusova u Hrvatskom Leskovcu, izvijestio je Tiskovni ured Zadarske nadbiskupije.

Doživotno zavjetovane redovnice i redovnici laici tijekom 2023. godine

U povodu Dana posvećenoga života, u novom broju Glasa Koncila objavljen je prilog o doživotno zavjetovanim redovnicama i redovnicima laicima tijekom 2023. godine, izvijestila je u petak, 2. veljače 2024. Hrvatska redovnička konferencija koja je za prilog prikupila podatke.

Doživotni zavjeti s. Marije Gabrijele od Isusa

U subotu 16. rujna, u samostanu Presvetog Srca Isusova u Gospiću, upriličeno je slavlje doživotnog zavjetovanja s. Marije Gabrijele od Isusa. Euharistijsko slavlje s obredom doživotnog zavjetovanja predslavio je biskup Zdenko Križić, objavila je Gospićko-senjska biskupija na svojoj mrežnoj stranici.

Doživotni zavjeti četvorice salezijanaca

Salezijanci Frano Bešlić, Ante Bulat, Ivan Dvoraček i Zvonimir Tomaš položili su u subotu, 2. rujna doživotne zavjete u Družbi sv. Franje Saleškoga (Don Boscovi salezijanci) u crkvi Marije Pomoćnice na Knežiji u Zagrebu.

Slavlje redovničkih zavjeta Služavki Malog Isusa Sarajevske provincije

Zavjetni dan Sestara Služavki Maloga Isusa Sarajevske provincije Bezgrešnog Začeća BDM proslavljen je svečanom misom u ponedjeljak, 14. kolovoza, na spomendan svetog Maksimilijana Kolbea, u župnoj crkvi Imena Marijina u Gromiljaku tijekom koje je bila svečanost polaganja doživotnih i obnova privremenih zavjeta redovnica te proslava redovničkih jubileja.

S. Suzana Benković položila doživotne zavjete

Školska sestra franjevka Bosansko-hrvatske provincije Prečistog Srca Marijina s. Suzana Benković položila je doživotne redovničke zavjete u nedjelju 13. kolovoza u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Tolisi, objavljeno je na stranici Provincije.

1 2 3 4