Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: druzba-kceri-milosrda

Duhovska bdjenja u Dubrovačkoj biskupiji

Uoči svetkovine Duhova 18. svibnja u nekim župama na području Dubrovačke biskupije organizirana su Duhovska bdjenja kao duhovna priprava za svetkovinu kojom se na poseban način slavi treća božanska osoba, Duh Sveti i kojom se spominje silaska Duha Svetoga na apostole.

Priznanja Općine Blato s. Moniki Oltran i HGU „Sv. Vincenca”

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Blata u subotu 27. travnja dodijeljena su javna priznanja, a među nagrađenima su s. Monika Oltran iz Družbe Kćeri Milosrđa te Hrvatska glazbena udruga „Sveta Vincenca” koja djeluje u okviru Bratovštine sv. Vincence pod zaštitom Srca Isusova.

Hrvatski hodočasnici pohodili Generalnu kuću Družbe kćeri Milosrđa

Hodočasnici iz Hrvatske koji hodočaste u Rim u prigodi obilježavanja 20. obljetnice beatifikacije Marije Propetog Petković, 25. obljetnice prijenosa njezinih posmrtnih ostataka u Blato, te 100. obljetnice osnutka prve zajednice koju je osnovala blaženica u Subotici, u subotu 24. lipnja pohodili su Generalnu kuću Družbe kćeri Milosrđa Trećega samostanskog reda sv. Franje.

Novi broj „Tebi Majko“

Glasilo svetišta bl. Marije Propetog Isusa Petković u novom broju govori o djetetu i slavlju Božića kao Božjem ulasku u svijet u obličju djeteta.

1 2 3 4