Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dubrovnik

Jubilarna Ignacijeva godina otvorena u crkvi Sv. Ignacija u Dubrovniku

Provincijal Hrvatske pokrajine Družbe Isusove o. Dalibor Renić u koncelebraciji sa subraćom iz Rezidencije Družbe Isusove u Dubrovniku otvorio je na svetkovinu Presvetog Trojstva 30. svibnja Jubilarnu Ignacijevu godinu u crkvi Sv. Ignacija u Dubrovniku. Godina se odvija pod geslom „Vidjeti sve novo u Kristu“.

Duhovsko bdjenje u Dubrovniku

U susret svetkovini Duhova u dubrovačkoj katedrali Gospe Velike 21. svibnja duhovsko bdjenje predvodio je katedralni župnik don Marin Lučić, uz glazbeno i molitveno sudjelovanje molitvene zajednice Effatha.

O obitelji i roditeljstvu uz Međunarodni dan obitelji

Povodom Međunarodnog dana obitelji u subotu 15. svibnja Obiteljsko savjetovalište i Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije priredili su niz online izlaganja na temu: „Obitelj i roditeljstvo“.  Predavanja su održali volonteri Obiteljskog savjetovališta, četiri psihologinje i jedna socijalna radnica: Jelena Bupić, Katarina Gjenero, Renata Tolja, Kate Tea Divizić i Ana Vidak.

Počeli upisi u Ljetnu školu teologije u Dubrovniku

Dubrovačka biskupija organizira Ljetnu školu teologije koja će se održati u Dubrovniku od 18. do 24. srpnja na temu „(A)politična vjera: kršćani u političkom prostoru“ uz renomirane predavače iz Europe i Amerike te sudjelovanje studentica i studenata teologije iz Jugoistočne Europe. Upisi za Ljetnu školu teologije 2021. otvoreni su od 11. do 31. svibnja.

1 2 3 16