Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dubrovnik

Žive jaslice u Dubrovniku

Žive jaslice održane su u ponedjeljak, 23. prosinca, ispred dubrovačke katedrale Gospe Velike u Dubrovniku. Svetu obitelj ove godine uprizorila je obitelj Marija i Ivana Lovrić iz župe Svete obitelji iz Nove Mokošice.

Koncert grupe Emanuel u Dubrovniku

U organizaciji Zimskog festivala Grada Dubrovnika i molitvene zajednica Effatha u nedjelju, 22. prosinca na Stradunu u Dubrovniku održan je koncert grupe Emanuel, istaknutih izvođača i autora duhovne glazbe koja nalazi put do sve brojnijih slušatelja.

Nedjelja Caritasa u Dubrovniku

Skauti Zdruga sv. Vlaha donijeli su i predali Betlehemsko svjetlo dubrovačkom biskupu Mati Uziniću na večernjoj misi u katedrali Gospe Velike u nedjelju, 15. prosinca.

Biskup Rogić: Učvrstimo svoje zvanje i predanje u ruke Božje

U crkvi Male braće u Dubrovniku u ponedjeljak, 9. prosinca, svečano je proslavljena svetkovina Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije - "Imakulate". Večernje svečano misno slavlje predvodio je mons. Tomislav Rogić, biskup šibenski, u koncelebraciji s mons. Matom Uzinićem, dubrovačkim biskupom, fra Veselkom Grubišićem, gvardijanom franjevačkog samostana Male braće, te uz ostale svećenike i redovnike.

Upaljena prva svijeća na adventskom vijencu u Dubrovniku

Prva adventska svijeća u Dubrovniku upaljena je 30. studenoga, večer uoči prve nedjelje došašća na adventskom vijencu na prostoru između katedrale i Kneževa dvora. Službu riječi predvodio je župnik župe Svetog Križa u Gružu fr. Mihael Mario Tolj, a svijeću je zapalio gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

1 2 3 9