Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: duh-sveti

Papina kateheza na općoj audijenciji u srijedu 12. lipnja

Na redovnoj općoj audijenciji u srijedu 12. lipnja papa Franjo nastavio je ciklus kateheza na zajedničku temu "Duh i Zaručnica. Duh Sveti vodi Božji narod ususret Isusu, našoj nadi". Donosimo u cijelosti treću Papinu katehezu na temu „'Sve je Pismo bogoduho'. Upoznavati Božju ljubav iz Božjih riječi".

Papina kateheza na općoj audijenciji u srijedu 5. lipnja

Na redovnoj općoj audijenciji u srijedu 5. lipnja papa Franjo nastavio je ciklus kateheza na zajedničku temu "Duh i Zaručnica. Duh Sveti vodi Božji narod ususret Isusu, našoj nadi". Donosimo u cijelosti drugu Papinu katehezu na temu "'Duh puše gdje hoće'. Gdje je Duh Gospodnji, ondje je sloboda".

Papina kateheza na općoj audijenciji u srijedu 29. svibnja

Na redovnoj općoj audijenciji u srijedu 29. svibnja papa Franjo započeo je novi ciklus kateheza na temu "Duh i Zaručnica. Duh Sveti vodi Božji narod ususret Isusu, našoj nadi". Donosimo u cijelosti prvu Papinu katehezu na temu "Duh Božji lebdio je nad vodama".

Hodočašće vjeroučitelja Riječke nadbiskupije na Trsat

Na svetkovinu Presvetoga Trojstva i Prvi svjetski dan djece u nedjelju, 26. svibnja, u organizaciji Katehetskog ureda Riječke nadbiskupije vjeroučiteljice, vjeroučitelji i odgojiteljice u vjeri  okupili su se u trsatskom svetištu Majke Milosti kako bi u molitvi, pjesmi i slavljenju zahvalili za sve primljene milosti tijekom protekle školske godine, objavila je Riječka nadbiskupija.

Proslava svetkovine Duhova u šibenskoj katedrali

Svetkovina Duhova u katedrali sv. Jakova u Šibeniku proslavljena je u nedjelju 19. svibnja. Svečano misno slavlje predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić. Tijekom slavlja podijelio je sakrament potvrde krizmanicima katedralne Župe sv. Jakova, izvijestila je Šibenska biskupija.

Proslava svetkovine Duhova u dubrovačkoj katedrali

Na svetkovinu Duhova u nedjelju 19. svibnja u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku pontifikalno euharistijsko slavlje predvodio je dubrovački biskup Roko Glasnović koji je tijekom slavlja podijelio sakrament potvrde krizmanicima i krizmanicama iz katedralne župe i Župe sv. Andrije, izvijestila je Dubrovačka biskupija.

1 2 3 7