Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: duhovna-obnova

Adventska duhovna obnova za voditelje i članove crkvenih zborova

U organizaciji Nadbiskupijskog pastoralnog instituta i Hrvatskog društva crkvenih glazbenika u prostorima Instituta u subotu 3. prosinca održana je adventska duhovna obnova za voditelje i članove crkvenih zborova, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Održana duhovna obnova volontera zagrebačkog Caritasa

Volonteri župnih caritasa i volonteri Caritasa Zagrebačke nadbiskupije okupili su se na adventskoj duhovnoj obnovi u subotu 3. prosinca u rodnom mjestu blaženoga kardinala Alojzija Stepinca, u Župi Presvetog Trojstva u Krašiću.

Održana duhovna obnova za svećenike Srijemske biskupije

Svećenici Srijemske biskupije okupili su se u ponedjeljak 28. studenoga u prostorima privremenog Biskupskog ordinarijata u Srijemskoj Mitrovici na mjesečni susret i adventsku duhovnu obnovu, izvijestio je Tiskovni ured Srijemske biskupije.

Adventska duhovna obnova Papinskog hrvatskog zavoda sv. Jeronima

Svećenici-studenti Papinskog hrvatskog zavoda sv. Jeronima u Rimu, u zajedništvu s vicerektorom vlč. Markom Škrabom te časnim sestrama i djelatnicama Zavoda, uputili su se u subotu 26. studenoga 2022., na adventsku duhovnu obnovu u duhovni centar „Casa Divin Maestro“ u mjestu Ariccia.

Duhovna obnova redovnica đakovačke i vinkovačke regije

Duhovnu obnovu uz početak nove liturgijske godine redovnice đakovačke regije imale su u petak, 25. studenoga, a sutradan, 26. studenoga u prostorima vinkovačke Župe sv. Ćirila i Metoda svoju duhovnu obnovu imale su i redovnice vinkovačke regije.

Duhovna obnova uoči adventa u Josipovcu

U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Župe sv. Luke evanđelista u Josipovcu održana je 24. i 25. studenoga duhovna obnova uoči adventa. Voditelji obnove bili su vlč. dr. Davor Vuković i prof. dr. Krešimir Šimić u suradnji sa župnikom Mariom Žigmanom. 

1 2 3 22