Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: duhovna-obnova

Duhovna obnova za slijepe i slabovidne održana u Ludbregu

Tridesetak slijepih i slabovidnih osoba i članova njihovih obitelji i prijatelja sudjelovalo je od 27. do 29. srpnja na drugoj duhovnoj obnovi za osobe oštećena vida u Pastoralnom centru u Ludbregu, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Duhovna obnova u Taboru

Pod geslom „Ne bojte se! Ja sam s vama!“ od 9. do 11. srpnja održana je duhovna obnova u Kući susreta Tabor, a voditelj duhovne obnove bio je fra Ivan Matić.

Duhovna obnova za poslužitelje Tabora

Pod geslom „Moje će srce trijumfirati!“ u subotu 3. i nedjelju 4. srpnja održana je duhovna obnova za poslužitelje Kuće susreta Tabor u Samoboru.

Duhovna obnova vjeroučitelja u Vepricu

U organizaciji Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije, u subotu 3. srpnja održana je godišnja duhovna obnova za vjeroučitelje Splitsko-makarske nadbiskupije u nadbiskupijskom marijanskom svetištu Majke Božje Lurdske u Vepricu. Uz obdržavanje epidemioloških mjera duhovnu obnovu za 110 okupljenih vjeroučitelja predvodio predstojnik Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije je don Josip Periš.

Lipanjska duhovna obnova za svećenike Srijemske biskupije

Ured za duhovnu formaciju svećenika Srijemske biskupije, na čelu s preč. Berislavom Petrovićem, organizirao je u srijedu 23. lipnja mjesečnu duhovnu obnovu za svećenike Srijemske biskupije i redovnike koji djeluju na području te biskupije.

Duhovna obnova za krizmanike u Vođincima

Župna zajednica u Vođincima je posvećena Mariji, Majci Crkve i Kraljici svete Krunice stoga je obilježen još jedan sedmi u mjesecu. Vjernici su 7. lipnja imali priliku sudjelovati na duhovnoj obnovi na koju su bili pozvani krizmanici, njihovi roditelji i kumovi.

Duhovna obnova za bogoslove

Posljednja duhovna obnova ove formacijske godine za bogoslove u Nadbiskupskome bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu održana je u petak i subotu 28. i 29. svibnja.

1 2 3 12