Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: duhovna-obnova

Duhovna obnova uoči sakramenta potvrde u Piškorevcima

U Župi Preobraženja Gospodinova u Piškorevcima u četvrtak, 9. lipnja, na poziv župnika Ivana Lovrića, skupina studenata osječkog sveučilišta pod vodstvom studentskog kapelana, vlč. Marija Žigmana animirala je duhovnu obnovu i pripravu za krizmanike, roditelje i kumove uoči nedjeljnog slavlja i podjele sakramenta svete potvrde.

Duhovna obnova za studente i mlade u Jablancu

Skupina osječkih studenata i mladih započela je 27. svibnja duhovnu obnovu u Jablancu s temom „Radosni jer Bog suosjeća“, koju je predvodio vlč. dr. Josip Bošnjaković, voditelj Bračnih i obiteljskih savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije te profesor Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu i Hrvatskoga katoličkog sveučilišta u Zagrebu.

Peta duhovna obnova u Sotu

U Sotu u Srijemskoj biskupiji u nedjelju, 29. svibnja održana je duhovna obnova koju je predvodio vlč. Siniša Paušić, župnik Župe sv. Martina biskupa u Podravskim Podgajcima, a bila je namijenjena prvenstveno krizmanicima, njihovim roditeljima i kumovima, iako su sudjelovali i drugi vjernici.

Duhovna obnova Zavoda sv. Jeronima u cistercitskoj opatiji Casamari

Svećenici iz Papinskoga hrvatskog zavoda sv. Jeronima, zajedno s rektorom vlč. Markom Đurinom i vicerektorom vlč. Markom Škrabom, obavili su u subotu, 14. svibnja, na blagdan svetog Matije apostola, mjesečnu duhovnu obnovu u cistercitskoj opatiji Casamari.

Duhovna obnova za mlade Zelinskog dekanata

Duhovna obnova za mlade Zelinskog dekanata koju je predvodio župnik Katedralne župe sv. Terezije Avilske u Bjelovaru vlč. Branko Fresl održana je na Nedjelju Dobrog Pastira, i Svjetski dan molitve za zvanja, ujedno Majčin dan, 8. svibnja 2022. u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Svetom Ivanu Zelini.

Svibanjska duhovna obnova svećenika Srijemske biskupije

Ured za duhovnu formaciju svećenika Srijemske biskupije, na čelu s preč. Berislavom Petrovićem, organizirao je u ponedjeljak 2. svibnja u Srijemskoj Mitrovici mjesečnu duhovnu obnovu za svećenike Srijemske biskupije i redovnike koji djeluju na području te biskupije.

1 2 3 19