Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: duhovna-obnova

Duhovna obnova za krizmanike u Vođincima

Župna zajednica u Vođincima je posvećena Mariji, Majci Crkve i Kraljici svete Krunice stoga je obilježen još jedan sedmi u mjesecu. Vjernici su 7. lipnja imali priliku sudjelovati na duhovnoj obnovi na koju su bili pozvani krizmanici, njihovi roditelji i kumovi.

Duhovna obnova za bogoslove

Posljednja duhovna obnova ove formacijske godine za bogoslove u Nadbiskupskome bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu održana je u petak i subotu 28. i 29. svibnja.

U Belišću održana duhovna obnova „Zar sam i ja odabran/a i ljubljen/a?“

U župnoj crkvi sv. Josipa Radnika u Belišću u subotu 22. svibnja, uoči svetkovine Duhova, održana je duhovna obnova pod nazivom „Zar sam i ja odabran/a i ljubljen/a?“ koju je pripremio i vodio svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije i psiholog-psihoterapeut dr. sc. Josip Bošnjaković s Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu.

Održana duhovna obnova u Sotu u Srijemskoj biskupiji

Na duhovnoj obnovi, koja se u nedjelju 23. svibnja održala u crkvenoj dvorani „Kata“ u Sotu u Srijemskoj biskupiji, sudjelovali svi vjernici župa kojima upravlja vlč. Nikica Bošnjaković. Ovo je bila četvrta obnova kojoj je Sot bio domaćin, ali je bila drugačija od prijašnjih. Naime, na ovoj obnovi nije bio gost predavač, nego je župnik Nikica Bošnjaković vjernicima pustio razmatranja koja je na Radio Mariji u sklopu jedne duhovne obnove održao pokojni profesor dr. sc. Tomislav Ivančić.

Duhovna obnova za svećenike Srijemske biskupije

Ured za duhovnu formaciju svećenika Srijemske biskupije, na čelu s preč. Berislavom Petrovićem, organizirao je u ponedjeljak 10. svibnja mjesečnu duhovnu obnovu za svećenike Srijemske biskupije i redovnike koji djeluju na području te biskupije.

Održana duhovna obnova u Vođincima

U Župi Kraljice Svete Krunice u Vođincima i ovoga sedmog u mjesecu, u petak 7. svibnja, održan je duhovno-molitveni program „Po Mariji k Isusu“.

Duhovna obnova sjemeništaraca

U Međubiskupijskom sjemeništu u Zagrebu u petak i subotu 23. i 24. travnja održana je duhovna obnova koju su vodili sjemenišni poglavari: vlč. Luka Premelč, prefekt, i preč. Matija Pavlaković, rektor.

Mjesečna duhovna obnova u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu

Redovita mjesečna duhovna obnova za bogoslove održana je u petak i subotu 23. i 24. travnja u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu. Duhovnu obnovu koju je vodio je vlč. Ivica Bošnjak, svećenik Požeške biskupije, započela je zazivom Duha Svetoga pjevanjem himna Duhu Svetom.

1 2 3 11