Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: duhovna-obnova

Duhovna obnova ministranata

U Župi Preslavnoga Imena Marijina u Osijeku u subotu, 15. siječnja održana je pod vodstvom župnika, preč. Ivana Jurića i župnog vikara Nine Perice duhovna obnova ministranata.

Predbožićna duhovna obnova za mlade u Vinkovcima

U sklopu adventskog programa pripreme za Božić, u samostanskoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Vinkovcima, franjevaca konventualaca, u srijedu 22. prosinca održana je predbožićna duhovna obnova za mlade grada Vinkovaca i okolice.

Adventska duhovna obnova za krizmanike u Županji

Od petka, 17. do nedjelje, 19. prosinca, u organizaciji Ureda za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije i udruge Duhos, te uz suradnju Povjerenstva za pastoral svećeničkih i redovničkih zvanja, održana je adventska duhovna obnova za krizmanike Župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Županji. Tema susreta bile su riječi svete Faustine: Sva moja snaga u Tebi je!

Duhovna obnova za mlade u Dubrovniku

Adventska duhovna obnova za mlade Dubrovačke biskupije održana je u subotu, 18. prosinca, u crkvi Svetog Križa u Gružu u Dubrovniku, a predvodio ju je pater Stjepan Ivan Horvat iz Družbe misionara Krvi Kristove. Na duhovnoj obnovi sudjelovalo je osamdesetak mladih.

Duhovna obnova u KŠC „Petar Barbarić“

Predbožićna duhovna obnova za polaznike i djelatnike gimnazije i osnovne škole održana je u četvrtak 16. prosinca u Katoličkom školskom centru „Petar Barbarić“ u Travniku.

Duhovna obnova djelatnika Caritasa Zagrebačke nadbiskupije

Zaposlenici Caritasa Zagrebačke nadbiskupije koji rade u službama na adresi Babonićeva 121 zajedno s ravnateljicom i članovima kolegija 13. prosinca susreli su se s predsjednikom Caritasa mons. Zlatkom Korenom na predbožićnoj duhovnoj obnovi i zajedničkoj Euharistiji

1 2 3 14