Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: eksplozija

Kijev: Eksplozija nedaleko katedrale

Jedna je granata na Veliku subotu, 16. travnja, eksplodirala u blizini patrijaršijske katedrale Ukrajinske grkokatoličke Crkve u Kijevu, potvrdio je u svojoj današnjoj poruci veliki nadbiskup kijevsko-halički Svjatoslav Ševčuk, prenosi Vatican News.

Papin apel povodom godišnjice razorne eksplozije u Beirutu

Nakon opće audijencije u srijedu, 4. kolovoza papa Franjo uputio je apel za Beirut povodom godišnjice strašne eksplozije u luci glavnoga grada Libanona, uputivši molitvu da Libanon iznova bude poruka bratstva, poruka mira za čitav Bliski istok.

Biskupi Haitija upozoravaju: Zemlja je na rubu eksplozije

Haiti proživljava teške nevolje i nalazi se na rubu eksplozije – te su dramatične riječi sadržane u poruci koju je objavila Haitijska biskupska konferencija (CEH) kako bi potaknula solidarnost među stanovnicima zemlje, posebno s onima koji pate, prenosi u subotu 13. veljače hrvatski ured Vatican Newsa.

Sućut pape Franje zbog žrtava eksplozije u Madridu

U brzojavu madridskom nadbiskupu kardinalu Osoru Sierri, koji je potpisao državni tajnik kardinal Pietro Parolin, Papa je izrazio svoju blizinu i naklonost djeci voljenoga španjolskog naroda, te zajamčio svoje molitve za žrtve i ranjene povjeravajući ih Gospodinovu milosrđu, javlja hrvatski ured Vatican Newsa u četvrtak 21. siječnja.

Papa Franjo izrazio blizinu nakon eksplozije u Madridu

Dvije osobe su poginule a za jednom se još traga nakon eksplozije u zgradi Župe Virgen de Paloma u Madridu u srijedu 20. siječnja. Nakon eksplozije Sveti Otac uputio je telegram madridskom nadbiskupu, izvijestila je Catholic News Agency.

1 2