Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: formacija

Papa: Neka jubilej svima pomogne iskusiti nadu

Papa Franjo susreo se u petak, 15. ožujka 2024. sa sudionicima plenarnoga zasjedanja Dikasterija za evangelizaciju, Odjela za temeljna pitanja u svijetu te se u svojem govoru osvrnuo na prekid do kojega je došlo u prenošenju vjere, izvijestio je Vatican News.

Liturgijsku formaciju potrebno je ponovno osnažiti

Rad skupštine u organizaciji Dikasterija za bogoštovlje i disciplinu sakramenata nastavlja se do 9. veljače s ciljem izrade plana obrazovanja na temelju apostolskog pisma „Desiderio desideravi“, objavljuje Vatican News.

Sjedište Hrvatske biskupske konferencije posjetili đakoni

Polaznici Đakonske pastoralne godine, koji će 2024. godine biti zaređeni za svećenike, posjetili su u srijedu, 31. siječnja 2024. godine, sjedište Hrvatske biskupske konferencije (HBK) gdje su se upoznali s radom i djelovanjem svih ustanova i ureda.

Doktorirao vlč. Andrija Miličević

Svećenik Zagrebačke nadbiskupije vlč. Andrija Miličević obranio je u srijedu 21. lipnja na Papinskom sveučilištu Gregorijana u Rimu doktorsku tezu pod naslovom Solitudine: il luogo dove si incontra Dio. La sua importanza per il prete diocesano (Samoća: mjesto susreta s Bogom. Važnost samoće za biskupijskog svećenika).

1 2 3