Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-krunoslav-kocijan

Proslava 60. i 80. obljetnice zavjeta Milosrdnih sestara sv. Križa

Na spomendan bl. Alojzija Stepinca, u kapeli Doma sv. Josipa u Samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu u nedjelju 10. veljače, nakon tjedna duhovnih vježbi koje je predvodio fra Krunoslav Kocijan, OFM, tijekom misnoga slavlja proslavljeni su redovnički jubileji sestara.

Proslava Velike Gospe na Trsatu i u središtu Rijeke

Program proslave Velike Gospe u Gospinom svetištu na Trsatu predstavljen je na konferenciji za novinare 8. kolovoza u trsatskom samostanu. Središnje misno slavlje 15. kolovoza u 18.30 predvodit će riječki nadbiskup Mate Uzinić.

Proslava sv. Nikole Tavelića na riječkom Krnjevu

Župa sv. Nikole Tavelića u Rijeci proslavila je u ponedjeljak 14. studenoga blagdan svoga zaštitnika. Svečano misno slavlje predvodio je trsatski gvardijan i čuvar svetišta fra Krunoslav Kocijan, objavljeno je na mrežnoj stranici Franjevačke provincije sv. Jeronima u Dalmaciji i Istri.

Proslava svetkovine sv. Franje u Svetištu Gospe Trsatske

U Trsatskom svetištu u utorak 4. listopada svečano je proslavljena svetkovina sv. Franje Asiškoga, utemeljitelja Franjevačkog reda ili Reda male braće. Tradicionalno, u znak sjećanja na prijateljstvo sv. Franje i sv. Dominika i povezanosti Reda male braće i Reda redovnika, na liturgijskom slavlju sudjelovali su dominikanci, a misu je predvodio fr. Nikola Leopold Noso.

Najavljena proslava Velike Gospe na Trsatu

U trsatskom samostanu 9. kolovoza održana je konferencija za novinare na kojoj su predstavljeni detalji organizacije proslave svetkovine Velike Gospe u Gospinom svetištu na Trsatu. Središnje misno slavlje 15. kolovoza u 18.30 sati predvodit će riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić.

1 2 3