Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-marinko-sakota

Održan drugi dan Mladifesta Hrvatska u Sisku

U Župi sv. Kvirina u Sisku, u subotu 1. srpnja, održan je drugi dan ovogodišnjeg Mladifesta Hrvatska u organizaciji Marijine legije, a uz potporu Sisačke biskupije, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Devetnica Gospi Sinjskoj

U najvećem marijanskom svetištu u južnoj Hrvatskoj - Svetištu Čudotvorne Gospe Sinjske, u koje ovih dana automobilima ili pješice hodočaste brojni vjernici, završio je prvi dio devetnice Velikoj Gospi.

Počeo 33. Mladifest

U Međugorju je u ponedjeljak 1. kolovoza počeo 33. Međunarodni molitveni susret mladih, Mladifest. Svečanu misu prve večeri Mladifesta predvodio je nadbiskup Barcelone i predsjednik Španjolske biskupske konferencije kardinal Juan José Omella, izvijestila je Radiopostaja Mir Međugorje.

Prvu večer Mladifesta u Međugorju misu predvodi kardinal Omella

Pod geslom „Učite od mene i naći ćete mir“ (Mt 11, 28-30) ovogodišnji Međunarodni molitveni festival mladih u Međugorju održava se 33. put, a trajat će od 1. do 6. kolovoza. Tisuće mladih i ove godine slušat će kateheze i svjedočanstva, moliti, sudjelovati na večernjem molitvenom programu, najavila je Radiopostaja Mir Međugorje.

1 2