Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-mario-knezovic

Uočnica 79. obljetnice pobijenih hercegovačkih franjevaca

U samostanskoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu nastavljen je u utorak 6. veljače molitveni program „Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca“ u prigodi uočnice 79. obljetnice njihova ubojstva, objavljeno je na mrežnoj stranici Vicepostulatura postupka mučeništva „Fra Leo Petrović i 65 subraće“.

Merčevo proslavljeno u zagrebačkom Španskom

U Župi bl. Ivana Merza u zagrebačkom Španskom svečano je, u srijedu 10. svibnja, na otvorenom proslavljena svetkovina bl. Ivana Merza. Misno slavlje predvodio je župnik u Kočerinu fra Mario Knezović, izvijestili su iz Župe.

Održana duhovna obnova u Zadru

Župnik u Župi sv. Petra i Pavla na Kočerinu fra Mario Knezović predvodio je u petak 27. siječnja duhovnu obnovu o temi „Život s autentičnim Isusom Kristom u vremenu nijekanja Boga“ u Župi sv. Petra u predjelu Ploče u Zadru.

Održana mjesečna duhovna obnova u svetištu Gospe Sinjske

Mjesečna duhovna obnova u svetištu Gospe Sinjske održana je u utorak 15. studenoga, a predvodio ju je župnik Župe sv. Petra i Pavla u Kočerinu u Hercegovini i urednik radijske emisije Agape na radio postaji Mir Međugorje fra Mario Knezović.

Kočerin proslavio 150 godina Župe i Petrovdan

Na uočnicu svetkovine sv. Petra i Pavla, 28. lipnja, svečanim koncelebriranim misnim slavljem koje je predvodio zadarski nadbiskup Želimir Puljić proslavljen je jubilej – stoljeće i pol Župe Kočerin.

Blagdan Gospe Loretske proslavljen u Arbanasima u Zadru

Blagdan Gospe Loretske svečano je proslavljen u utorak 10. svibnja u salezijanskoj Župi Gospe Loretske u Arbanasima u Zadru gdje je središnje večernje misno slavlje predvodio župnik Župe sv. Petra i Pavla u Kočerinu fra Mario Knezović.

1 2