Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-milan-kristo

U Splitu počeli 38. Redovnički dani

Trideset i osmi Redovnički dani o temi „Posvećeni život u sinodalnoj Crkvi: zajedništvo, sudjelovanje, poslanje“ počeli su u petak 16. rujna u franjevačkom samostanu o. Ante Antića na Trsteniku u Splitu.

Svetkovina Uzvišenja Svetoga Križa u Sisku

Svetkovina Uzvišenja Svetoga Križa, proslavljena je u srijedu 14. rujna u dvorištu Pastoralnog centra katedralne župe u Sisku misnim slavljem koje je predvodio provincijal Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda fra Milan Krišto.

Počeo XXVII. Hod Franjevačke mladeži

Pod geslom „Tko blaguje Tijelo moje i pije Krv moju, ima život vječni“ (Iv 6,54) u nedjelju 24. srpnja počeo je XXVII. Hod Franjevačke mladeži (Frama).

Rekolekcija hrvatskih franjevaca u Australiji

U HKC St. John’s Park u Sydneyu 5. svibnja održana je rekolekcija za hrvatske franjevce koji djeluju u Australiji na kojoj je duhovni nagovor održao provincijal Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda fra Milan Krišto.

Blagoslov mozaika Majke Božje Trsatske u Nazaretu

Provincijalni ministar Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda fra Milan Krišto blagoslovio je u srijedu 16. ožujka, na početku devetnice blagdana Navještenja Gospodinova, mozaik Majke Božje Trsatske u dvorištu bazilike Navještenja u Nazaretu.

Kardinal Bozanić primio fra Milana Krištu

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je u ponedjeljak 28. veljače u svome uredu provincijala Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda fra Milana Krištu, OFM, izvijestio je Ured zagrebačkog nadbiskupa.

1 2 3