Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-stjepan-brcina

Proslava pete obljetnice početka Duhovno-duhovitih večeri na Svetome Duhu

Peta obljetnica početka održavanja Duhovno-duhovitih večeri, evangelizacijskog projekta koji za mlade organizira Evangelizacijska zajednica Sveti Duh, obilježena je 12. listopada 2023. svečanim euharistijskim slavljem koje je u manjoj bazilici sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu predvodio ministar Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca fra Miljenko Hontić.

Trinaesti utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu u tijeku je pobožnost „13 utoraka sv. Antunu“. Posljednjeg trinaestog utorka 6. lipnja misno slavlje predvodio je provincijski promicatelj duhovnih zvanja i odgojitelj Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca fra Stjepan Brčina, OFMConv.

Duhovna obnova za mlade na Svetom Duhu

U organizaciji Centra za promociju duhovnih zvanja franjevaca konventualaca, na Svetom Duhu u Zagrebu od 7. do 9. listopada održava se duhovna obnova za mlade.

Sutra 4. Antunovski hod mladih

Antunovski hod mladih započet će svetom misom u subotu, 11. lipnja u 13 sati u Svetištu sv. Antuna u Sesvetskim Selima, a završna proslava održat će se na zagrebačkom Svetom Duhu nakon 16 kilometara hoda. Cilj ovog hoda je kroz jednostavnost, molitvu i mladost pokazati da u Crkvi postoje mladi, istaknuo je glavni organizator Antunovskog hoda mladih fra Stjepan Brčina.

1 2 3