Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-tomislav-glavnik

Završen radni susret Hrvatskoga Caritasa i američkog međunarodnog Caritasa Catholic Relief Services (CRS)

U Zagrebu je u ponedjeljak i utorak 20. i 21. lipnja održan jedan u nizu radnih sastanaka američkoga međunarodnog Caritasa Catholic Relief Services (CRS) i Hrvatskoga Caritasa posvećen financijsko računovodstvenim i strukturno-organizacijskim pitanjima praćenja zajedničkoga šestomjesečnog pilot-projekta „Žurna pomoć ranjivim izbjeglicama iz Ukrajine u Republici Hrvatskoj (HC-CRS)“.

Potpisan ugovor za pilot-projekt zbrinjavanja izbjeglica u Republici Hrvatskoj

Ugovor za pilot-projekt zbrinjavanja izbjeglica u Republici Hrvatskoj potpisali su u petak, 3. lipnja u zgradi Hrvatske biskupske konferencije fra Tomislav Glavnik, ravnatelj Hrvatskoga Caritasa i delegacija Međunarodnoga američkog Caritasa na čelu s Kevinom Hartiganom, regionalnim direktorom razvojne i humanitarne organizacije „Catholic relief service” (CRS) Konferencije katoličkih biskupa Sjedinjenih Američkih Država za Europu, Bliski Istok i Centralnu Aziju.

Delegacija CRS-a posjetila predsjednika Hrvatskog Caritasa

Delegacija Međunarodnoga američkog Caritasa, Catholic Relief Services, posjetila je u četvrtak 2. lipnja u Biskupskom ordinarijatu u Varaždinu predsjednika Hrvatskog Caritasa biskupa Božu Radoša, priopćili su iz Hrvatskoga Caritasa.

1 2 3