Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-zeljko-klaric

Žive jaslice na Vidicima

Vjernici šibenske Župe sv. Petra na Vidicima u ponedjeljak 26. prosinaca ispred župne crkve uprizorili su žive jaslice odnosno glazbeno scenski prikaz Kristova rođenja.

Osmi petak velike devetnice sv. Nikoli Taveliću

Misu na osmi petak velike devetnice uoči blagdana sv. Nikole Tavelića, prvoga hrvatskog kanoniziranog sveca, 4. studenoga u Hrvatskom nacionalnom svetištu u Šibeniku predslavio je župnik Župe sv. Petra na šibenskim Vidicima fra Željko Klarić, OFM Conv.

Susret obitelji Šibenske biskupije

Susret obitelji Šibenske biskupije održan je u subotu 8. listopada u Kninu. Duhovni program i misno slavlje u crkvi Gospe Velikog hrvatskog krsnog zavjeta okupili su više stotina vjernika koji su u zajedništvu s mjesnim biskupom Tomislavom Rogićem molili za potrebe šibenskih obitelji.

Svetkovina sv. Franje proslavljena u Šibeniku

U crkvi sv. Frane u Šibeniku, Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Nikole Tavelića, 4. listopada svečano je proslavljena svetkovina naslovnika i zaštitnika crkve i samostana franjevaca konventualaca, sv. Franje Asiškoga.

Mlada misa fra Franje Čolakovca

Franjevac konventualac fra Franjo Čolakovac, proslavio je mladu misu u nedjelju 17. srpnja u župi sv. Franje Asiškog u Gradištu.

1 2 3