Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: frama

Zajednička duhovna obnova Frame Đakovo i Otok

U kući Milosrdnih sestara sv. Križa Betaniji u Đakovu, 22. i 23. ožujka 2024., održana je redovna duhovna obnova Frame Đakovu. Duhovnu obnovu je vodila s. Rafaela Jozić, duhovna asistentica Frame Otok, čijih je 10 članova također sudjelovalo.

Otvoren natječaj za „Framafest 2024.“

Nacionalno vijeće Franjevačke mladeži Bosne i Hercegovine raspisalo je natječaj za prijave na 25. festival duhovne glazbe Franjevačke mladeži – „Framafest 2024.“

Obećanja Frame Otok

Petnaest članova Franjevačke mladeži iz Župe sv. Antuna Padovanskog u Otoku dalo je u subotu, 3. veljače na večernjem misnom slavlju prvi put ili obnovilo obećanja da će živjeti Evanđelje u bratstvu po primjeru sv. Franje Asiškoga.

Frama Rijeka–Trsat proslavila 30. rođendan

U najstarijem hrvatskom marijanskom svetištu, Majke Božje Trsatske, u subotu 3. veljače 2024. proslavljena je 30. godišnjica osnutka Franjevačke mladeži Rijeka–Trsat.

HKŽ München: Članovima Frame održano predavanje o čistilištu

Dušobrižnik fra Jozo Župić održao je članovima Franjevačke mladeži predavanje o čistilištu u utorak 16. siječnja u kapeli bl. Alojzija Stepinca u Hrvatskoj katoličkoj župi München, na poziv i poticaj članove Frame i njihova duhovnog asistenta fra Slavena Čeke.

U Framu Zmijavci primljeni novi članovi

Obred primanja i obećanja članova Franjevačke mladeži (Frame) Zmijavci upriličen je tijekom euharistijskog slavlja u subotu 28. listopada u župnoj crkvi u Zmijavcima.

1 2 3 10