Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: frama

Obnova obećanja u Frami Našice

Tijekom večernje misu u subotu, 14. svibnja u Župi sv. Antuna Padovanskog u Našicama četrnaestero članova mjesnog bratstva Franjevačke mladeži dalo je obećanja da će po primjeru sv. Franje živjeti evanđelje u svome životu.

Obećanja Frame u Slavonskom Brodu

U franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva u Slavonskom Brodu tijekom večernje misu u subotu 7. svibnja devetero članova Franjevačke mladeži Slavonski Brod obnovilo je svoja krsna obećanja.

Proslavljena 30. obljetnica početka djelovanja Frame u Hrvatskoj

Franjevačka mladež je misom koju je u crkvi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu predslavio krčki biskup Ivica Petanjak u zajedništvu s apostolskim nuncijem u Republici Hrvatskoj mons. Giorgiom Linguom, te prigodnim programom na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, u subotu 30. travnja proslavila 30. obljetnica početka djelovanja u Hrvatskoj.

Prva primanja u bratstvu Franjevačke mladeži u HKM-u Würzburg

Na kraju misnog slavlja na Petu korizmenu nedjelju 3. travnja u crkvi sv. Josipa u njemačkom gradu Würzburgu trinaest mladića i djevojaka Hrvatske katoličke misije Würzburg primljeni su u razdoblje pripreme za davanje prvih obećanja u bratstvu Franjevačke mladeži (Frama), priopćeno je iz Misije.

Humanitarna prodaja kolača

Članice Franjevačke mladeži FRAMA-e, koje djeluju pri Franjevačkom samostanu u Slavonskom Brodu, pekle su kolače u svojim obiteljima koje su potom u nedjelju 27. ožujka nudile vjernicima u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva.

Belišćanski framaši u molitvi za Ukrajinu

Na susretu Mjesnoga bratstva Franjevačke mladeži u Belišću u petak 25. veljače gostovala je Miroslava s. Teodozija Mostepaniuk, rođena Ukrajinka i redovnica sestara bazilijanki koja trenutačno djeluje u osječkom samostanu.

1 2 3 5