Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: franjevacka-mladez

Nadbiskup Uzinić i franjevačka obitelj hodočastili svetom Josipu u Karlovac

Riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić predvodio je u subotu 21. svibnja u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu misno slavlje na kojem su sudjelovali članovi Franjevačkoga svjetovnog reda „Blaženi Alojzije Stepinac“ i Franjevačke mladeži zagrebačkog područja, nekoliko obitelji Riječke nadbiskupije, hodočasnici iz Cresa, Jakšića, te članovi dječjeg zbora katedralne župe Uzvišenja svetog Križa iz Siska.

Obnova obećanja u Frami Našice

Tijekom večernje misu u subotu, 14. svibnja u Župi sv. Antuna Padovanskog u Našicama četrnaestero članova mjesnog bratstva Franjevačke mladeži dalo je obećanja da će po primjeru sv. Franje živjeti evanđelje u svome životu.

Obećanja Frame u Slavonskom Brodu

U franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva u Slavonskom Brodu tijekom večernje misu u subotu 7. svibnja devetero članova Franjevačke mladeži Slavonski Brod obnovilo je svoja krsna obećanja.

Proslavljena 30. obljetnica početka djelovanja Frame u Hrvatskoj

Franjevačka mladež je misom koju je u crkvi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu predslavio krčki biskup Ivica Petanjak u zajedništvu s apostolskim nuncijem u Republici Hrvatskoj mons. Giorgiom Linguom, te prigodnim programom na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, u subotu 30. travnja proslavila 30. obljetnica početka djelovanja u Hrvatskoj.

Prva primanja u bratstvu Franjevačke mladeži u HKM-u Würzburg

Na kraju misnog slavlja na Petu korizmenu nedjelju 3. travnja u crkvi sv. Josipa u njemačkom gradu Würzburgu trinaest mladića i djevojaka Hrvatske katoličke misije Würzburg primljeni su u razdoblje pripreme za davanje prvih obećanja u bratstvu Franjevačke mladeži (Frama), priopćeno je iz Misije.

Humanitarna prodaja kolača

Članice Franjevačke mladeži FRAMA-e, koje djeluju pri Franjevačkom samostanu u Slavonskom Brodu, pekle su kolače u svojim obiteljima koje su potom u nedjelju 27. ožujka nudile vjernicima u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva.

Obećanja Frame u Otoku

Dvanaest članova bratstva Franjevačke mladeži obnovilo je svoja krsna obećanja u subotu, 5. veljače 2022. tijekom misnog slavlja u župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u Otoku, javlja Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

1 2 3