Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: franjevacka-provincija-presvetog-otkupitelja

Makarska: Zlatna obljetnica franjevaštva

Članovi Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja koji su redovničko odijelo obukli u ponedjeljak 5. srpnja 1971. na Visovcu proslavili su zlatnu obljetnicu u Franjevačkom samostanu svete Marije u Makarskoj u srijedu 28. srpnja, objavljeno je na mrežnoj stranici Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja.

Misa zadušnica i sprovodni obredi za fra Damjana Čovu

U Sinju je u petak 30. travnja slavljena misa zadušnica i sprovodni obredi za fra Damjana Čovu – člana Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja, koji je preminuo u Samostanu sv. Gabriela u Münchenu u utorak 27. travnja, u 61. godini života, 42. redovništva i 34. svećeništva.

Preminuo fra Damjan Čovo

Član Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Damjan Čovo umro je u 61. godini života, 42. redovništva i 34. svećeništva u utorak 27. travnja u samostanu St. Gabriel u Münchenu, izvijestili su iz Provincije.

Umro fra Karlo Krolo

Okrijepljen sakramentima umirućih, u ponedjeljak 1. veljače 2021., u Franjevačkom samostanu Gospe Karmelske u Omišu, u 94. godini života, 77. redovništva i 70. svećeništva, preminuo je fra Karlo Krolo, svećenik Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja.

Umro fra Josip Lucić

Svećenik Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja o. fra Josip Lucić, okrijepljen sakramentima umirućih, preminuo je u nedjelju 17. siječnja u Novoj bolnici na Križinama u Splitu, u 84. godini života, 66. redovništva i 58. svećeništva.

1 2