Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: gemelli

Papa izašao iz bolnice

Papa Franjo otpušten je u petak, 16. lipnja u 8.45 iz Poliklinike Gemelli nakon što je u srijedu, 7. lipnja podvrgnut operativnom zahvatu. Po izlasku iz bolnice Papa se otišao pomoliti u bazilici Svete Marije Velike pred slikom Salus Populi Romani, objavio je Vatican News.

Papa je dobro, u nedjelju će nasamo izmoliti Angelus

Na konferenciji za novinare u poliklinici Gemelli, kirurg Sergio Alfieri, koji je operirao 7. lipnja papu Franju, poručio je kako je postoperativni tijek uredan, no da su liječnici zamolili Svetog Oca neka se ne izloži daljnjim naporima te da molitvu Anđeoskog pozdravljenja 11. lipnja izmoli nasamo, izvještava Vatican News.

Papina operacija trajala tri sata i prošla bez komplikacija

Laparotomija i plastična operacija trbušne stijenke s protezama kojoj je papa Franjo bio podvrgnut u srijedu 7. lipnja u ranim poslijepodnevnim satima u Poliklinici Gemelli protekla je „bez komplikacija“ i trajala je „tri sata“, izvijestio je ravnatelj Tiskovnog ureda Svete Stolice Matteo Bruni, prenoseći najnovije informacije o Papinoj operaciji.

Papa Franjo: Još uvijek sam živ

Papa Franjo napustio je u subotu 1. travnja 2023. Sveučilišnu bolnicu Agostino Gemelli u Rimu u kojoj je bio zadržan četiri dana na liječenju zbog infekcije dišnog sustava, priopćio je ravnatelj Tiskovnog ureda Svete Stolice Matteo Bruni.

1 2 3