Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: glas-koncila

Novi broj Glasa Koncila

„Obećavam biti pastir, otac, brat i prijatelj“ - stoji kao središnji naslov na naslovnici novoga broja Glasa Koncila, pripremljenoga za nedjelju 26. ožujka. Riječi su to mons. Ivana Štironje, novoga porečkoga i pulskoga biskupa koji je u službu uveden u subotu 18. ožujka.

Novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izašao novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 19. ožujka. Novi broj na 40 stranica uz ekskluzivan intervju s velikim nadbiskupom Svjatoslavom Ševčukom donosi i ostale aktualne teme iz života Crkve.

Novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izašao novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 12. ožujka, a otvara se poticajem s konferencije Međunarodnoga saveza za pastoral ministranata - Oduševiti ministrante da budu poslužitelji braće i sestara i izvan crkve.

Novi broj Glasa Koncila

Fotografijom i naslovnim tekstom s 10. pastoralno-katehetskoga kolokvija za svećenike otvara se novi broj Glasa Koncila pripremljen za prvu ožujsku nedjelju, 5. ožujka.

Razgovor Glasa Koncila s prof. dr. Pšihistal o Marulićevoj Juditi

Nedavna predstavljanja knjige „Studije o Marulićevoj ‚Juditi‘“ bile su povod Glasu Koncila da u intervjuu u broju 8./2023. ugosti njezinu autoricu dr. sc. Ružicu Pšihistal, redovnu profesoricu hrvatske književnosti na Filozofskome fakultetu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

1 2 3 38