Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: glas-koncila

Novi broj Glasa Koncila

Obilje novosti iz života Crkva u Hrvatskoj i svijetu Glas Koncila za nedjelju 2. svibnja započinje izvještajem sa skupa o Ocu hrvatske književnosti Marku Maruliću te riječima indijskoga kardinala Georgea Alencherryja koji se zauzeo da se pristup medicinskom kisiku proglasi ljudskim pravom.

Razgovor Glasa Koncila s talijanskim svećenikom Stefanom Guarinellijem

Za Nedjelju Dobroga Pastira, 25. travnja, poseban dan molitve za duhovna zvanja, Glas Koncila pronašao je sugovornika u talijanskom svećeniku, psihologu i psihoterapeutu Stefanu Guarinelliju čiji je profesionalni život vezan uz formaciju svećenika, štoviše uz formaciju svećeničkih odgojitelja.

Novi Glas Koncila

Naslovna fotografija sa 62. plenarnog zasjedanja Hrvatske biskupske konferencije održane u Zagrebu otvara novi broj Glasa Koncila, 16. u tekućoj godini, s nadnevkom od nedjelje 18. travnja.

Uskrsni broj Glasa Koncila

Uskrsno izdanje Glasa Koncila dolazi na ukupno četrdeset stranica i donosi obilje vijesti iz života Crkve u Hrvatskoj i svijetu, niz formativnih članaka i prigodnih uskrsnih priloga.

Razgovor Glasa Koncila s akademkinjom Dubravkom Oraić Tolić

O liku i djelu Antuna Gustava Matoša, zašto je o njemu važno promišljati upravo o Nedjelji muke Gospodnje, što Matoš može podučiti današnje intelektualce i na kojoj se postaji križnoga puta nalazi hrvatska književnosti i kultura u novom broju Glasa Koncila za nedjelju 28. ožujka govori najuglednija hrvatska „matošologinja“ akademkinja Dubravka Oraić Tolić.

1 2 3 20