Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: glas-koncila

4. znanstveni skup „Hrvatska književnost kršćanskoga nadahnuća – prešućene stranice književnosti u komunističko doba“

U organizaciji Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Glasa Koncila i Udruge za promicanje znamenitih Križevčana „Dr. Stjepan Kranjčić“ u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“ u Križevcima je u subotu 24. listopada 2020. održan četvrti znanstveni skup „Hrvatska književnost kršćanskoga nadahnuća – prešućene stranice književnosti u komunističko doba“.

Novi broj Glasa Koncila

Naslovna fotografija na kojoj papa Franjo, na oltaru na grobu sv. Franje Asiškoga u Asizu, potpisuje svoju novu socijalnu encikliku „Fratelli tutti“ (Svi braća), poziva na čitanje novoga broja Glasa Koncila, 41. u godini 2020. s nadnevkom od nedjelje 11. listopada.

Djelatnici Glasa Koncila hodočastili u Karmel Brezovicu

Djelatnici i suradnici Glasa Koncila i Malog Koncila i ove godine su izvršili zavjet sv. Maloj Tereziji, zaštitnici svoga tiska, i hodočastili su joj, u četvrtak, 8. listopada u Karmel Brezovicu pod vodstvom novoga glavnog urednika i v. d. direktora Branimira Stanića.

Intervju u novom Glasu Koncila

U novom broju Glasa Koncila, uz blagdan dalmatinskoga svetačkoga velikana, intervju je dao kardinal José Tolentino Calaça de Mendonça, bibliotekar i arhivar Svete rimske Crkve.

Novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izišao novi, 39. broj katoličkoga tjednika Glas Koncila u 2020., s nadnevkom nedjelje 27. rujna.

1 2 3 15