Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: glas-koncila

Intervju Glasa Koncila s doc. dr. Zlatkom Begonjom

U novom broju Glasa Koncila, priređenom za nedjelju, 31. svibnja, povjesničar doc. dr. Zlatko Begonja govorio je o osjetljivim pitanjima povijesne istine o zločinima na hrvatskim prostorima za vrijeme Drugog svjetskog rata i poraća.

Novi broj Glasa Koncila

Novi broj Glasa Koncila s nadnevkom nedjelje 24. svibnja – nakon pandemije koronavirusa – ponovno počinje izlaziti u tjednom ritmu, a u novom 21. broju naslovnica je posvećena višestrukom spomenu na 75. obljetnicu bleiburške tragedije koja je komemorirana u Zagrebu, Sarajevu i na Lojbaškom polju.

Razgovor Glasa Koncila s izv. prof. dr. Vanjom-Ivanom Savićem

U intervjuu u novom dvobroju Glasa Koncila, priređenom za nedjelje 10. i 17. svibnja Darko Grden razgovarao je s izv. prof. dr. Vanjom-Ivanom Savićem, profesorom na Pravnom fakultetu u Zagrebu i vodećim stručnjakom za pitanja poput pravnog uređenja rada vjerskih zajednica.

Novi dvobroj Glasa Koncila

Novi Glas Koncila, priređen kao dvobroj za nedjelje 10. i 17. svibnja, otvara se naslovnom fotografijom s mise iz župe i svetišta u Remetama i prigodnim tekstom te uputama hrvatskih biskupa o povratku vjernika na misna slavlja.

Mons. Ivan Miklenić: "Glas Koncila izlazi kao dvobroj, situacija je vrlo ozbiljna"

"Što se tiče prihoda, odnosno prodaje, mi u 'Glasu Koncila' već sada računamo, u usporedbi s ožujkom i travnjem prošle godine, da će se naši prihodi od prodaje tjednika i knjiga smanjiti oko 60 posto, više od pola", kazao je u razgovoru za Hrvatski katolički radio u utorak, 21. travnja glavni urednik i vršitelj dužnosti direktora Glasa Koncila mons. Ivan Miklenić.

Intervju Glasa Koncila s prof. dr. Stjepanom Balobanom

U razgovoru za novi broj Glasa Koncila pročelnik Katedre socijalnog nauka Crkve na zagrebačkom KBF-u i pročelnik Centra za promicanje socijalnog nauka Crkve HBK dr. Stjepan Baloban donosi svoja promišljanja o odnosu čovjeka i prirode, u jeku pandemije koronavirusa te degradacije okoliša na koju unatrag nekoliko godina sve učestalije upozoravaju brojni znanstvenici.

Dvobroj Glasa Koncila

Novi Glas Koncila izlazi kao dvobroj za 29. ožujka i 5. travnja, a unatoč obustavi svih vjerskih okupljanja duhovna hrana koju iz broja u broj priređuje Glas Koncila vjernicima će biti dostupna u njihovim župama.

1 2 3 13