Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: gordan-grlic-radman

Kardinal Bozanić susreo se s ministrom Grlićem Radmanom

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je u petak 20. siječnja u svome uredu ministra vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske dr. sc. Gordana Grlića Radmana, izvijestio je Ured zagrebačkog nadbiskupa.

Propovijed mons. Blachowiaka na misi u sklopu službenoga posjeta izaslanstva Republike Hrvatske Svetoj Stolici

Propovijed savjetnika nuncijature na službi u Sekciji za odnose s državama i međunarodnim organizacijama u Državnom tajništvu Svete Stolice mons. Janusza Blachowiaka na misnom slavlju u Hrvatskoj crkvi sv. Jeronima u Rimu u četvrtak 10. studenoga u sklopu službenoga posjeta izaslanstva Republike Hrvatske Svetoj Stolici prigodom 30. obljetnice diplomatskih odnosa prenosimo u cijelosti.

Ministar Grlić Radman s kardinalom Parolinom

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman susreo se u četvrtak 10. studenoga u Vatikanu s državnim tajnikom Svete Stolice kardinalom Pietrom Parolinom tijekom drugog dana službenog posjeta Svetoj Stolici, priopćilo je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

Ministar Grlić Radman u Vatikanu: Duhovno vodstvo Svete Stolice potrebnije nego ikada u svijetu punom izazova

Prvog dana službenog posjeta Svetoj Stolici 9. studenog ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman susreo se u Vatikanu s papom Franjom i tajnikom za odnose s državama i međunarodnim organizacijama nadbiskup Paulom Richardom Gallagherom. Razgovarali su o ratu u Ukrajini, ulasku Hrvatske u schengenski prostor i eurozonu te o izborima u Bosni i Hercegovini.

1 2