Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: gospa-lurdska

Osječka Župa Uzvišenja Svetog Križa hodočastila u Lurd

Retfalačka Župa Uzvišenja Svetog Križa u Osijeku organizirala je od utorka, 14. svibnja do četvrtka, 16. svibnja 2024. hodočašće u francusko Svetište Gospe Lurdske za župljane i vjernike osječkih dekanata Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Proslava Gospe Lurdske i Svjetskog dana bolesnika u Gospiću

Na spomendan Gospe Lurdske, 11. veljače kada se slavi Svjetski dan bolesnika, u katedrali Navještenja BDM u Gospiću kancelar Gospićko-senjske biskupije preč. Mišel Grgurić i župnik o. Anto Knežević slavili su sv. misu za bolesnike, liječnike, medicinsko osoblje i djelatnike, objavio je Tiskovni ured Gospićko-senjske biskupije.

Biskup Petanjak predvodio misu na spomendan Gospe Lurdske

Na blagdan Gospe Lurdske i Svjetski dan bolesnika u nedjelju, 11. veljače, misu u samostanskoj kapucinskoj crkvi svetog Jakova st. u Osijeku predvodio je krčki biskup Ivica Petanjak u zajedništvu s redovnicima i svećenicima grada na Dravi.

Proslava Gospe Lurdske u Požegi

Na spomendan Gospe Lurdske u nedjelju 11. veljače biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje u požeškoj katedrali zajedno sa svećenicima Požeškog dekanata i vjernicima Požege, izvijestila je Požeška biskupija.

Proslava Gospe Lurdske u retfalačkoj župi u Osijeku

Retfalačka Župa Uzvišenja sv. Križa u Osijeku svečano je proslavila blagdan Blažene Marije Djevice Lurdske duhovnom obnovom uz devetnicu, od 2. do 10. veljače, koju su predvodili gostujući i domaći svećenici.

1 2 3 9