Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: gospicko-senjska-biskupija

Karlo Špoljarić zaređen za đakona Gospićko-senjske biskupije

Splitsko-makarski nadbiskup Zdenko Križić zaredio je Karla Špoljarića za đakona Gospićko-senjske biskupije tijekom svečanog misnog slavlja koje je predvodio u subotu 25. studenog u crkvi Uzvišenja Svetog Križa u Perušiću, izvijestio je Tiskovni ured Gospićko-senjske biskupije.

Proslavljena Katehetska nedjelja u Gospićko-senjskoj biskupiji

Vjeroučitelji i vjeroučenici Gospićko-senjske biskupije proslavili su u nedjelju 24. rujna zajedno sa župnicima i župljanima njihovih župa Katehetsku nedjelju, a na kraju misnog slavlja kojeg su animirali sami vjeroučenici blagoslovljene su im školske torbe i udžbenici.

U Smiljanu održan Susret mladih Gospićko-senjske biskupije

Pod geslom „Na Tvoju riječ bacit ću mrežu“, na završetku početku jesenskih kvatri i molitve za duhovna i redovnička zvanja te molitve za posvećenje katoličke mladeži, u subotu 23. rujna 2023., u Smiljanu održan je Susret mladih Gospićko-senjske biskupije.

Predstavljen logotip SHKM-a u Gospiću

Logotip Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će se održati 4. svibnja 2024. u Gospiću, predstavljen je na sjednici Odbora za pripremu SHKM-a, održanoj u utorak 19. rujna u Biskupskom ordinarijatu u Gospiću.

1 2 3 17