Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: himna

Objavljena himna 12. susreta hrvatske katoličke mladeži

Objavljena je službena himna za 12. susret hrvatske katoličke mladeži koji će se pod geslom „Raduj se za svoje mladosti“ (usp. Prop 11, 9) održati u subotu 4. svibnja u Gospiću, izvijestio je Tiskovni ured Gospićko-senjske biskupije.

Predstavljeni logo i himna Međunarodnog euharistijskog kongresa u Quitu

U sjedištu Ekvadorske biskupske konferencije predstavljeni su logo i himna 53. međunarodnog euharistijskog kongresa koji će se o temi „Bratstvo za ozdravljenje svijeta“ održati u Quitu, u Ekvadoru, od 8. do 15. rujna 2024. godine, objavio je Vatican News u srijedu 24. svibnja.

Himna Susreta hrvatske katoličke mladeži 2020.

Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije objavio je 9. prosinca na svojim mrežnim stranicama i društvenim mrežama tonski zapis himne Susreta hrvatske katoličke mladeži koji će se 9. i 10. svibnja 2020. godine održati u Zagrebu pod geslom „Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2, 5).

Snimanje spota za himnu XIII. Susreta mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije

U organizaciji Ureda za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije u subotu, 30. ožujka u Vinkovcima, gradu domaćinu XIII. Nadbiskupijskog susreta mladih, održat će se snimanje spota za himnu Susreta. Autor himne je vlč. Mario Brkić, a na snimanje su pozvani svi mladi između 15. i 33. godine života.