Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hks

Uloga stručnih službi katoličkih škola u prevenciji nasilja

„Uloga stručnih službi katoličkih škola u prevenciji nasilja“, tema je programa trajne formacije stručnih službi katoličkih škola u Republici Hrvatskoj koji je održan u petak, 10. studenog, na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Predavanja su održali Gordana Buljan Flander i Danijel Labaš, poslijepodne su bile radionice, a misu je predvodio požeški biskup Antun Škvorčević.

Održan Holywin u Zagrebu

Uoči svetkovine Svih svetih 31. listopada mladi su se okupili na tradicionalnom Holywinu, koji je počeo misnim slavljem u crkvi Sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu, a potom je na Hrvatskome katoličkom sveučilištu izvedena predstava o životu sv. Terezije od Djeteta Isusa, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Posjet direktora Renovabisa HKS-u

Hrvatsko katoličko sveučilište u Zagrebu posjetio je u četvrtak 2. ožujka prof. dr. sc. Thomas Schwartz, direktor zaklade Njemačke biskupske konferencije Renovabis, izvijestio je HKS.

Na HKS-u održano predstavljanje zbornika o demokršćanstvu

Predstavljanje zbornika „Demokršćanstvo: izvori, postignuća i perspektive“, objavljenog u izdanju Glasa Koncila i Hrvatskog katoličkog sveučilišta, održano je u petak 20. siječnja na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

HKS sudjeluje na Tjednu znanosti MUZZA 2022.

Hrvatsko katoličko sveučilište sudjeluje na Tjednu znanosti MUZZA 2022. koji se održava od 17. do 19. lipnja u Zagrebu, izvijestio je Ured za odnose s javnošću HKS-a.

Te Deum Hrvatskoga katoličkog sveučilišta

Nakon dvije pandemijske godine u utorak 14. lipnja u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu održan je Te Deum Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Misu zahvalnicu predvodio je sveučilišni kapelan vlč. Marko Čolić, prenosi Ured za odnose s javnošću HKS-a.

1 2 3 9