Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hod-za-zivot-obitelj-i-hrvatsku

Zabranjeno podizanje zastava Hoda za život u Zagrebu

Inicijativa „Hod za život, obitelj i Hrvatsku“ priopćila je u četvrtak 12. svibnja da im je zabranjeno podizanje zastava Hoda za život u Zagrebu, iako im je prethodno Grad Zagreb izdao pozitivno mišljenje za njihovo postavljanje.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Sisku

Drugi Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Sisku održat će se u subotu 12. lipnja pod geslom „Za zaštitu svakog ljudskog života – i kad je najteže!“

Najavljen šesti Hod za život u Zagrebu i prvi u Imotskom

Hod za život, obitelj i Hrvatsku koji će se u subotu 29. svibnja održati u Zagrebu i Imotskom pod geslom „Za zaštitu svakog ljudskog života, bez diskriminacije“ predstavljen je na konferenciji za medije u srijedu 26. svibnja.

PRIOPĆENJE Vandali u Zagrebu skinuli zastave "Hoda za život"

Uoči "Hoda za život" koji će se ove subote 29. svibnja održati u Zagrebu, zastave "Hoda za život" skinute su s jarbola kod Nacionalne sveučilišne knjižnice, priopćili su iz Tiskovnog ureda "Hoda za život, obitelj i Hrvatsku" u utorak 25. svibnja. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

PRIOPĆENJE "Hod za život" ograđuje se od izjava Barbare Brezac Benigar iz Rijeke

Udruga "Hod za život" u subotu 27. lipnja poslala je priopćenje u kojem se ograđuje od izjava Barbare Brezac Benigar iz Rijeke, koja je u subotu 27. lipnja u Rijeci organizirala javno okupljanje u organizaciji riječke udruge Malaika. Priopćenje, koje supotpisuju koordinatorica "Hoda za život" u Zagrebu Andreja Kotnik i nacionalna koordinatorica za medije "Hod za život, obitelj i Hrvatsku" Kristina Bekić, prenosimo u cijelosti.