Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hod-za-zivot

PRIOPĆENJE "Hod za život" ograđuje se od izjava Barbare Brezac Benigar iz Rijeke

Udruga "Hod za život" u subotu 27. lipnja poslala je priopćenje u kojem se ograđuje od izjava Barbare Brezac Benigar iz Rijeke, koja je u subotu 27. lipnja u Rijeci organizirala javno okupljanje u organizaciji riječke udruge Malaika. Priopćenje, koje supotpisuju koordinatorica "Hoda za život" u Zagrebu Andreja Kotnik i nacionalna koordinatorica za medije "Hod za život, obitelj i Hrvatsku" Kristina Bekić, prenosimo u cijelosti.

Biskup Košić: Svi su ljudi dobre volje za život

Na početku prvoga „Hoda za život" u Sisku koje se u subotu 20. lipnja održava pod geslom „Za zaštitu svakoga ljudskoga života bez diskriminacije" izjavu za Hrvatsku katoličku mrežu dao je sisački biskup Vlado Košić.

U emisiji Aktualno najavljen prvi Hod za život u Sisku

O prvom Hodu za život koji će se održati u Sisku 20. lipnja te tjedan dana kasnije u Zagrebu i Rijeci u emisiji Aktualno HKR-a u srijedu 17. lipnja govorili su koordinatorica Hoda za život za Zagreb Andreja Kotnik, koordinator Hoda za život u Sisku Ivan Širić, koordinator Hoda za život u Slavonskome Brodu dr. Martin Martinović i bivša europarlamentarka i sudionica Hoda za život u Sisku Marijana Petir.

Biskup Košić: Političari koji su protiv Hoda za život neće dobiti naš glas

U emisiji Argumenti HKR-a, 9. lipnja, o prvom Hodu za život koji će se održati u Sisku 20. lipnja govorili su sisački biskup mons. Vlado Košić, koordinatorica Hoda za život za Zagreb Andreja Kotnik, docent na Hrvatskom katoličkom sveučilištu dr. sc. Stjepo Bartulica i koordinator Hoda za život za Imotski Stipe Čelan. Razgovarali su o načinu zaštite vrijednosti života kroz Hod za život, zakonodavnom okviru te nauku i angažmanu Crkve.

Prvi "Hod za život" u Sisku u subotu 20. lipnja

Pod geslom "Za zaštitu svakoga ljudskoga života bez diskriminacije" prvi put ove godine u Sisku će se održati "Hod za život" u subotu 20. lipnja, objavio je koordinator Hoda za život, obitelj i Hrvatsku na konferenciji za medije u Sisku Boris Prpić.

Hod za život u Zadru

Svjedočanstvo snažne poruke o vrijednosti života od začeća te zaštite obitelji i života u svim segmentima društva – to je sadržaj veličanstvenog i dostojanstvenog zajedništva više tisuća svih generacija žitelja iz cijele Zadarske nadbiskupije: iz grada, s kopna, iz zaleđa, s otoka, koji su sudjelovali u subotu 25. svibnja u Hodu za život, obitelj i Hrvatsku, prvi put održanom u Zadru.

1 2 3