Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hod-za-zivot

U Sisku održan drugi po redu "Hod za život, obitelj i Hrvatsku"

Pod geslom "Za zaštitu svakog ljudskog života – i kad je najteže!" u subotu 12. lipnja održan je po drugi puta u Sisku "Hod za život, obitelj i Hrvatsku", iskazujući pritom solidarnost, poštovanje i ljubav prema nerođenoj i rođenoj djeci, izvještava Hina.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Sisku

Drugi Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Sisku održat će se u subotu 12. lipnja pod geslom „Za zaštitu svakog ljudskog života – i kad je najteže!“

Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Zagrebu

Zagreb je šestu godinu zaredom miroljubivim hodom pod geslom "Za zaštitu svakog ljudskog života - bez diskriminacije!" u subotu 29. svibnja dao podršku nerođenima, priopćeno je iz Tiskovni ured Hoda za život, obitelj i Hrvatsku.

Održan prvi Hod za život u Slavonskom Brodu

Ove godine po prvi put održan je Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Slavonskom Brodu. Okupljeni sudionici hodali su gradom uz pjesmu, želeći time iskazati solidarnost, poštovanje i ljubav prema nerođenom i rođenom djetetu, njegovoj majci, ocu, bakama i djedovima te, za obitelji i Hrvatsku.

Argumenti HKR-a: Za zaštitu svakog ljudskog života

Hod za život koji se ove godine održava pod geslom „Za zaštitu svakog ljudskog života – bez diskriminacije!” u sedam hrvatskih gradova bio je tema emisije Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija 13. svibnja. O Hodu su razgovarali izvršna direktorica inicijative "40 dana za život" Petra Milković, koordinatorica Hoda za život u Zagrebu Andreja Kotnik i glavni urednik portala "Muževni budite" Krunoslav Puškar.

U Ljubljani održan Pohod za življenje - Hod za život

Pred početak slovenskog Tjedna za život, u Ljubljani je u subotu 3. listopada održan Pohod za življenje 2020. (Hod za život 2020.). Skup je prijavljen i održan u skladu s važećim slovenskim epidemiološkim mjerama u borbi protiv koronavirusa.

1 2 3 4