Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hodocasnici

Papa Franjo primio mađarske hodočasnike u audijenciju

Papa Franjo primio je u četvrtak 25. travnja mađarske hodočasnike na čelu s primasom Mađarske kardinalom Péterom Erdőom, predsjednikom Mađarske biskupske konferencije Andrásom Veresom i novim mađarskim predsjednikom Tamásom Sulyokom.

Župnik vatikanske Župe sv. Petra fra Agnello Stoia gostovao na HKR-u

U povodu početka pobožnosti 13 utoraka uoči blagdana sv. Antuna Padovanskoga, u emisiji „Aktualno“ Hrvatskoga katoličkog radija u utorak 19. ožujka 2024. gostovali su župnik vatikanske Župe sv. Petra fra Agnello Stoia, OFM Conv. te upravitelj župe i rektor bazilike sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu fra Ivan Marija Lotar, OFM Conv.

Papin župnik fra Agnello Stoia za Veritas: "Odvažite se i budite hodočasnici nade"

Župnik Župe sv. Petra apostola u Vatikanu fra Agnello Stoia koji će u utorak 19. ožujka u bazilici na Svetom Duhu u Zagrebu predslaviti svetu misu na prvi u nizu od trinaest utoraka uoči blagdana sv. Antuna dao je u Rimu intervju za mjesečnik Veritas koji prenosimo u cijelosti. Intervju s papinom župnikom vodio je fra Zvonimir Pervan.

Smanjio se broj hodočasnika u Svetoj zemlji

Rat u Svetoj zemlji odrazio se na broj hodočasnika, priopćio je u srijedu, 6. ožujka 2024. jeruzalemski Kršćanski informacijski centar (Christian Information Center – CEC) za KNA.

1 2 3 6