Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: holywin

Održan Holywin u Zadru

Na bdjenju uoči svetkovine Svih svetih u utorak, 31. listopada, u sklopu duhovnog susreta Holywin, nagovor o značenju svetosti u crkvi sv. Frane u Zadru održao je fra Andrija Bilokapić, priopćio je Tiskovni ured Zadarske nadbiskupije.

Održan Holywin u Župi Krista Kralja u Domaslovcu

Uoči svetkovine Svih svetih, u Župi Krista Kralja u Domaslovcu u utorak, 31. listopada 2023., održan je program pod nazivom „Holywin“ koji je započeo krunicom, a nakon toga je slavljena misa koju je predvodio regionalni vikar organizacije Opus Dei za Hrvatsku i Sloveniju, vlč. Josep Peguera Poch, u koncelebraciji sa župnikom vlč. Antom Bojanićem. Tijekom cijele večeri je bila mogućnost za ispovijed.

Holywin u Slavonskom Brodu

Molitveni program Holywin – Svetost pobjeđuje održao se u župnoj crkvi Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu uoči svetkovine Svih svetih u utorak, 31. listopada u organizaciji Studentskog katoličkog centra Slavonski Brod (SKAC SB).

Holywin u Karlovcu

U Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu u utorak, 31. listopada 10. put održan je Holywin.

Holywin u HKM Beč

Molitveno bdjenje uoči svetkovine Svih svetih – Holywin održano je u utorak 31. listopada u misijskoj crkvi na am Hofu u Beču.

Holywin u Zelini

Povjerenstvo za mlade Bjelovarsko-križevačke biskupije organiziralo je u utorak, 31. listopada biskupijsko bdjenje uoči svetkovine Svih svetih, a domaćin ovog molitvenog susreta bila je župa svetog Ivana Krstitelja u Zelini.

Gospić: Proslavljena svetkovina Svih svetih

Proslava svetkovine Svih svetih u Gospiću započela je u ponedjeljak 31. listopada molitvenim bdjenjem u katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije, a središnju misu na svetkovinu u utorak 1. studenoga predslavio je gospićko-senjski biskup Zdenko Križić u kapeli Svih svetih na gradskom groblju Sv. Marije Magdalene.

Holywin održan u Srijemskim Karlovcima

Mladi iz cijele Srijemske biskupije okupili su se na molitvenu večer bdjenja uoči svetkovine Svih svetih, u ponedjeljak 31. listopada, u povijesnoj kapeli Gospe od mira u Srijemskim Karlovcima.

1 2 3 4