Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatska-provincija-sv-jeronima-franjevaca-konventualaca

Održana finalna večer gastro-natjecanja za osobe s invaliditetom

Finalna večer drugog nacionalnog gastro-natjecanja za osobe s invaliditetom „Amorova žlica“ – za društvo jednakosti u organizaciji udruge UNUO, pod pokroviteljstvom Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca održana je u četvrtak 6. listopada u Zagrebu, u prostorima Udruge športskih ribolovaca invalida Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Proslava svetkovine sv. Franje na Svetom Duhu

Svetkovina sv. Franje Asiškog svečano je proslavljena u utorak 4. listopada u crkvi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu misom koju je predvodio ministar Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca fra Miljenko Hontić, a propovijedao je dominikanski prior Samostana bl. Augustina Kažotića u Zagrebu fr. Anto Gavrić.

Preminuo fra Ilija Miškić

Član Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca fra Ilija Miškić blago je u Gospodinu preminuo u ponedjeljak 16. svibnja u Zagrebu u 69. godini života, 44. redovništva i 42. svećeništva, izvijestili su iz tajništva Provincije.

Preminuo fra Anđelko (Stipe) Sesar

Fra Anđelko (Stipe) Sesar, OFM Conv., preminuo je u nedjelju 24. travnja u Samostanu Svetoga Duha u Zagrebu u 85. godini života, 59. godina redovništva i 56. godina svećeništva.

Preminuo fra Josip Priselac, OFM Conv.

Redovnički brat Josip Priselac, član Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca, preminuo je u večernjim satima 16. ožujka u Zagrebu, nakon duge i teške bolesti.

1 2 3 4