Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatska-vojska

Karlovac: Profesionalni vojnik poručio da je krunica najjače oružje

Misno slavlje i pobožnost svetom Josipu u srijedu 1. lipnja 2022. u Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu predvodio je rektor mons. Antun Sente, a svjedočio je umirovljeni časnik Hrvatske vojske Werner Ilić koji je ove godine preveslao Atlantski ocean.

Pokrajinsko hodočašće Hrvatske vojske, policije i branitelja Gospi Sinjskoj

Pokrajinsko hodočašće Hrvatske vojske, policije i branitelja Čudotvornoj Gospi Sinjskoj održano je sedmi put u petak 30. srpnja, u organizaciji Vojnog ordinarijata i u suradnji s Ministarstvom obrane, Ministarstvom unutarnjih poslova i Ministarstvom hrvatskih branitelja, objavljeno je na mrežnoj stranici Vojne biskupije.

Obilježena druga obljetnica smrti skupnika Josipa Briškog

Druga obljetnica smrti skupnika Josipa Briškog obilježena je polaganjem vijenca i paljenjem svijeća u subotu, 24. srpnja na groblju „Markovo polje“ u Sesvetama, piše u priopćenju Samostalne služba za odnose s javnošću i izdavaštvo Ministarstva obrane Republike Hrvatske (MORH).

Posebna regulacija prometa u Zagrebu zbog obilježavanja Dana Hrvatske vojske

Zbog obilježavanja 30. obljetnice ustrojavanja i svečane smotre Zbora narodne garde (ZNG), preteče Hrvatske vojske, odnosno Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske (OSRH), Dan Hrvatske vojske (HV) i Dan Hrvatske kopnene vojske (HKoV), u Gradu Zagrebu od utorka 25. svibnja s početkom 19 sati do ponedjeljka 31. svibnja do 20 sati na snazi je posebna regulacije prometa i parkiranja vozila.

Igraonica za djecu u kamionu Hrvatske vojske u Petrinji

Hrvatska vojska je u subotu 30. siječnja u suradnji s igraonicom „Vatrin kutak“ na rukometnom igralištu u Petrinji napravila igraonicu za djecu u kamionu HV-a, priopćila je Samostalna služba za odnose sa javnošću i izdavaštvo Ministarstva obrane Republike Hrvatske.

1 2 3 5