Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatski-caritas

Hrvatski Caritas u Istanbul poslao deset potpuno opremljenih modularnih stambenih jedinica

U sklopu pošiljke materijalne pomoći što ju je Republika Hrvatska namijenila Republici Turskoj iz Siska je u Istanbul 24. ožujka krenula željeznička kompozicija s opremom za stambeno zbrinjavanje stanovništva nakon potresa u kojoj se nalazi 40 stambenih kontejnera. 10 modularnih jedinica vrijednih gotovo 115.000 eura donirao je Hrvatski Caritas.

Ravnatelji Caritasa u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini uoči Tjedna solidarnosti

Uoči početka Tjedna solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini koje će se održati od 12. do 19. ožujka, u emisiji Hrvatskog katoličkog radija „Aktualno” govorili su 10. ožujka ravnatelj Caritasa Bosne i Hercegovine mons. Tomo Knežević i ravnatelj Hrvatskog Caritasa fra Tomislav Glavnik.

Donacija Veleposlanstva Suverenoga malteškog reda Hrvatskom Caritasu

Iz Münchena je u četvrtak 9. ožujka u Zagreb Hrvatskom Caritasu posredovanjem izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Michaela Dzebe stigla donacija Veleposlanstva Suverenoga malteškog reda koja se sastoji od 30 paleta zaštitnih maski FFP2 i nekoliko vrsta brzih kućnih antigenskih testova na covid 19.

Susret ravnatelja Hrvatskog Caritasa i Caritasa BiH

U središnjici Hrvatskog Caritasa u zgradi Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu susreli su se u srijedu 8. ožujka ravnatelj Hrvatskog Caritasa fra Tomislav Glavnik i ravnatelj Caritasa Bosne i Hercegovine mons. Tomo Knežević, izvijestila je mrežna stranica Caritasa BiH, a prenosi KTA.

Hrvatski Caritas pomogao u opremanju Dječjeg vrtića „Bili cvitak“ u Sinju

Dječji vrtić „Bili cvitak“ u Sinju otvorio je 6. ožujka vrata svoje nove podružnice „Vrilo“ u Sinju-Hanu. Hrvatski Caritas pomogao je pri opremanju novog prostora namijenjenom za boravak 50-ero djece te je u službenoj primopredaji donacije sudjelovao ravnatelj Hrvatskog Caritasa fra Tomislav Glavnik.

Održan sastanak Biskupske komisije za Hrvatski Caritas

Sastanak Biskupske komisije za Hrvatski Caritas, pod predsjedanjem predsjednika Hrvatskog Caritasa varaždinskog biskupa Bože Radoša, održan je u četvrtak 2. ožujka u prostorijama Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu.

1 2 3 28