Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatski-caritas

Započeo Tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u BiH

Trinaesti put u nizu, odlukom hrvatskih biskupa, Hrvatski Caritas od 18. do 24. ožujka na poseban način obilježava „Tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini“, ove godine pod geslom „Budite složni i živite u miru“ (2 Kor 13, 11).

Prodaja božićnih drvaca u sklopu Caritasove akcije "Za 1000 radosti"

U sklopu 17. nacionalne humanitarne akcije "Za 1000 radosti – Pomažemo zajedno" Hrvatski Caritas u suradnji s "Hrvatskim šumama" i Gradom Zagrebom organizirao je promotivno-humanitarni događaj na kojem su se Zagrepčankama i Zagrepčanima u subotu 15. prosinca na Trgu bana Jelačića nudila božićna drvaca s korijenom, kako bi se i tom prilikom prikupila pomoć za siromašne obitelji diljem Hrvatske.

U emisiji Aktualno HKR-a o tradicionalnoj humanitarnoj akciji Hrvatskog Caritasa „Za 1000 radosti - Pomažemo zajedno”

Tema emisije Aktualno Hrvatskoga katoličkog radija 13. prosinca bila je humanitarna akcija Hrvatskog Caritasa „Za 1000 radosti - Pomažemo zajedno” za pomoć najsiromašnijim obiteljima, koja se ove godine održava 17. puta. Tradicionalno će se održati i humanitarna prodaja božićnih drvaca ove subote, 15. prosinca, od 8 do 13 sati na Trgu bana J. Jelačića u suradnji s Hrvatskim šumama i Gradom Zagrebom. S urednicom emisije Tihanom Semijalac razgovarali su ravnatelj Hrvatskoga Caritasa i Hrvatske katoličke mreže mons. Fabijan Svalina i voditelj akcije HC-a Boris Peterlin.

Humanitarna prodaja božićnih drvaca na Trgu bana Jelačića

U sklopu 17. nacionalne humanitarne akcije «Za 1000 radosti – Pomažemo zajedno» Hrvatski Caritas u suradnji s «Hrvatskim šumama» i Gradom Zagrebom organizira promotivno-humanitarni događaj u sklopu kojega će se Zagrepčankama i Zagrepčanima u subotu 15. prosinca od 8 do 13 sati na Trgu bana Jelačića – oko spomenika - nuditi božićna drvaca s korijenom, kako bi se i tom prilikom prikupila pomoć za siromašne obitelji diljem Hrvatske.

1 2 3