Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatski-institut-za-liturgijski-pastoral

Molitveno slavlje Pete vazmene nedjelje u obitelji

Hrvatski institut za liturgijski pastoral pri Hrvatskoj biskupskoj konferenciji priredio je tekstove za molitveno slavlje Pete vazmene nedjelje u obitelji. Tekstovi su oblikovani za molitveno slavlje u trajanju od oko 35 minuta.

Molitveno slavlje Četvrte vazmene nedjelje u obitelji

Nakon ublažavanja mjera zaštite od širenja zarazne bolesti i nakon što je dopušteno slaviti euharistiju s narodom, ostaje na snazi preporuka svim starijim osobama i kroničnim bolesnicima da izbjegavaju veća okupljanja ljudi te prate misu u televizijskome i radijskome prijenosu ili preko interneta. Imajući u vidu te skupine vjernika, kao i sve one koji opravdano strahuju od moguće zaraze, Hrvatski institut za liturgijski pastoral nastavlja priređivati tekstove za obiteljsko molitveno slavlje Dana Gospodnjega.

Slavlje Druge vazmene nedjelje u obitelji

Hrvatski institut za liturgijski pastoral pri Hrvatskoj biskupskoj konferenciji priredio je tekstove za slavlje Druge vazmene nedjelje u obitelji. Obiteljsko slavlje donosi čitanje biblijskih odlomaka, molitve i razmišljanja, trenutke šutnje i glazbe za razmatranje otajstava vjere. Predloženi tekstovi i drugi dijelovi osmišljeni su za molitveno slavlje u trajanju od oko 35 minuta.