Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatski-katolicki-radio-hkr

Fra Vladimir Vidović najavio Caritasovu akciju povodom Dana borbe protiv siromaštva

Gostujući u emisiji Aktualno Hrvatskoga katoličkog radija u četvrtak 14. listopada, voditelj Pučke kuhinje na Svetom Duhu fra Vladimir Vidović, OFM Conv., najavio je akciju koja će u suradnji s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije biti provedena na Svjetski dan hrane, u subotu 16. listopada, na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića.

VIDEO Prvi intervju s novoimenovanim srijemskim biskupom koadjutorom mons. Fabijanom Svalinom

Sveti Otac Franjo imenovao je biskupom koadjutorom u Srijemskoj biskupiji u Republici Srbiji mons. Fabijana Svalinu, svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije, ravnatelja Hrvatskog Caritasa i ravnatelja Hrvatske katoličke mreže na spomendan Blažene Djevice Marije od Krunice, u četvrtak 7. listopada 2021. Tim povodom, novoimenovani biskup koadjutor gostovao je u emisiji Aktualno Hrvatskoga katoličkog radija u petak 8. listopada.

Kardinal Puljić najavio hodočašće vjernika iz BiH u Mariju Bistricu

Vrhbosanski nadbiskup Vinko Puljić i glasnogovornik Vrhbosanske nadbiskupije vlč. Dražen Kustura su u utorak 5. listopada u emisiji Aktualno Hrvatskoga katoličkog radija najavili hodočašće vjernika Vrhbosanske nadbiskupije i Banjolučke biskupije u Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke koje će se održati u subotu 9. listopada.

Aktualno HKR-a o sluzi Božjem fra Ivanu Peranu

O svečanom završetku biskupijskog postupka za proglašenje blaženim i svetim franjevca, svećenika, skladatelja sluge Božjega fra Ivana Perana, o njegovoj svetosti, molitvama vjernika i uslišanjima u „Aktualnom“ Hrvatskoga katoličkog radija u četvrtak 30. rujna govorili su vicepostulator kauze fra Bernardin Škunca i tajnica Vicepostulature Renata Jukić.

AKTUALNO HKR-a: Mons. Večerin o glasu Crkve iz Vojvodine

Na blagdan svetih arkanđela 29. rujna 2021. u emisiji Aktualno Hrvatskoga katoličkog radija subotički biskup Slavko Večerin govorio je o Crkvi u Vojvodini i izazovima s kojima se suočavaju katolici Hrvati u toj pokrajini u Republici Srbiji.

1 2 3 4