Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatski-katolicki-radio

Božićni program Hrvatskoga katoličkog radija

Hrvatski katolički radio od subote, 24. prosinca počinje s emitiranjem posebnoga Božićnog programa. Pripremljen je bogat duhovni, zabavni i glazbeni program, vrijedne nagrade te radostan ulazak u Novu godinu.

S. Marta Meško za HKR govorila o stanju u Ukrajini

Redovnica Družbe Marijinih sestara čudotvorne medaljice s. Marta Meško, sada na službi u Zakarpatskoj oblasti u Turi Remety u Ukrajini, govorila je o trenutačnoj situaciji u toj ratom zahvaćenoj zemlji u utorak 8. ožujka u emisiji „Moguća misija“ na Hrvatskome katoličkom radiju.

Nadbiskup Hranić za HKR o pohodu Benedikta XVI. Hrvatskoj

U povodu 10. obljetnice pohoda pape Benedikta XVI. Hrvatskoj, đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić se u razgovoru za Hrvatski katolički radio prisjetio detalja posjeta Svetog Oca koji su mu se urezali u pamćenje i smjernica koje je ostavio Crkvi u Hrvatskoj.

Mons. Puljić i mons. Gorski čestitali Hrvatskome katoličkom radiju

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić, predsjednik Odbora HBK za sredstva društvenih komunikacija zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski, generalni tajnik HBK vlč. Krunoslav Novak i ravnatelj Hrvatske katoličke mreže mons. Fabijan Svalina čestitali su 24. obljetnicu početka emitiranja svim djelatnicima, suradnicima i prijateljima Hrvatskoga katoličkog radija.

VIDEO Predsjednik HBK o Hrvatskom Caritasu, braniteljima i ekumenizmu

Pravna osobnost Hrvatskoga Caritasa, susreti hrvatskih biskupa s episkopima Srpske pravoslavne Crkve, dušobrižništvo hrvatskih branitelja i nova imenovanja u Hrvatskoj biskupskoj konferenciji bile su središnje teme emisije „Aktualno” Hrvatskoga katoličkog radija u četvrtak 15. travnja u kojoj su gostovali predsjednik HBK zadarski nadbiskup Želimir Puljić i generalni tajnik dr. Krunoslav Novak.

1 2 3 6