Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatsko-drustvo-katolickih-novinara-hdkn

Projekt HKS-a, HKR-a i HDKN-a dobio bespovratna sredstva za uspostavu sustava provjere točnosti informacija

Projekt Hrvatskog katoličkog sveučilišta i partnera Hrvatskog katoličkog radija i Hrvatskog društva katoličkih novinara „Kritička analiza dezinformacija o vjerskim temama“ prošao je na javnom pozivu za dodjelu bespovratnih sredstava za uspostavu sustava provjere točnosti informacija u okviru mjere „Uspostava provjere medijskih činjenica i sustava javne objave podataka“, objavila je 4. srpnja 2023. Agencija za elektroničke medije.

Na HKS-u obilježen 57. Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija

Odbor za sredstva društvenih komunikacija Hrvatske biskupske konferencije (HBK), Odjel za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta (HKS) i Hrvatsko društvo katoličkih novinara (HDKN) proslavili su 57. Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija u ponedjeljak 22. svibnja 2023., na HKS-u u Zagrebu.

Večer sjećanja na fra Ivona Ćuka

Hrvatsko društvo katoličkih novinara zajedno s Hrvatskom provincijom sv. Jeronima franjevaca konventualaca organiziralo je u srijedu, 26. travnja u dvorani sv. Franje samostana Svetoga Duha u Zagrebu Večer sjećanja na fra Ivona Ćuka.

Misa u spomen na fra Ivona Ćuka

Misu o 100. obljetnici rođenja i 40. smrti pokretača katoličkog tiska u duhu Drugog vatikanskog sabora fra Ivona Ćuka predvodio je 26. travnja u bazilici sv. Antuna Padovanskoga u Zagrebu ministar Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca fra Miljenko Hontić.

1 2