Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatsko-katolicko-lijecnicko-drustvo-hkld

Novi broj Glasnika HKLD-a (2021/3)

Treći broj Glasnika Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva u 2021. godini u kojoj se slavi 30. godišnjica Društva posvećen je njegovom Glasniku koji od osnutka gotovo neprekidno izlazi.

U Sisku osnovana Podružnica Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva

Na svetkovinu Srca Isusova, u petak 11. lipnja, u Pastoralnom centru Župe Pohoda Blažene Djevice Marije u Sisku osnovana je Podružnica Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva. Tom prigodom sisački biskup Vlado Košić predslavio je misu u crkvi Svete Marije Kraljice Mira, u zajedništvu s duhovnicima društva.

Susret HKLD-a u Karlovcu

Članovi Podružnice Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva u Karlovcu okupili su se u četvrtak 10. lipnja nakon duljeg razdoblja da bi poslušali predavanje „Medicina antiqua et Christus medicus“ samostanskog i župnog vikara u Samostanu i Župi Presvetog Trojstva u Karlovcu fra Mate Bašića, OFM.

Priziv savjesti u edukaciji zdravstvenih djelatnika

Hrvatsko katoličko liječničko društvo (HKLD) u povodu Međunarodnoga dana priziva savjesti, koji se obilježava 15. svibnja, organiziralo je u petak 14. svibnja webinar o temi „Priziv savjesti: jučer, danas, sutra".